Εγκαίνια έκθεσης Βασίλη Μανθόπουλου - Live painting στην Ποικίλη Στοά

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Tην Κυριακή 03/01/2016 η Ποικίλη Στοά ξεκινά τη νέα χρονιά με χρώματα και φιλοξενεί με ιδιαίτερη χαρά στην όμορφη γωνιά της τα εγκαίνια της έκθεσης του Βασίλη Μανθόπουλου! Κατά την διάρκεια της έκθεσης ο Βασίλης Μανθόπουλος (κατά κόσμον Bilos) θα ζωγραφίζει ζωντανά υπό τη συνοδεία dj set, συνθέτοντας ένα διαδραστικό και πολυεπίπεδο σκηνικό.
Στα decks της Ποικίλης Στοάς θα είναι οι Τίμωνας Καρδάμας, Μίμης Πλέσσας και καλεσμένος ο Απόστολος Οικονόμου.

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Μανθόπουλο:
Γεννήθηκε το 1988 στην Πάτρα όπου τον κέρδισε το graffiti σε ηλικία δώδεκα ετών. Από τότε έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις και φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ζει και εργάζεται στην Αγγλία όπου πρόσφατα ολοκλήρωσε με διάκριση τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο Norwich University of the Arts με εξειδίκευση στο Graphic Design.

http://www.bilosmantho.com/

Κυριακή 3 Ιανουαρίου στις 19:00

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon