Pop Market Vol.2 - Christmas Edition by Presspop @ Συνδετήρας

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το δεύτερο Pop Market στην Πάτρα υπό την διοργάνωση του ηλεκτρονικού περιοδικού PressPop.gr, έρχεται το διήμερο 19 και 20 Δεκεμβρίου στον φιλόξενο χώρο του Συνδετήρα, αυτήν την φορά στην Χριστουγεννιάτικη εκδοχή του και με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων πρόκειται να διατεθεί σε οικογένειες της Στέγη Plus+ του Ερυθρού Σταυρού!Επιπλέον, θα υπάρχει στον χώρο ένα κουτί ελεύθερης χρηματικής συνεισφοράς για όσους δεν σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν κάποια αγορά, αλλά ενδιαφέρονται να ενισχύσουν τον αγώνα και τη λειτουργία του οργανισμού.

Ίδιο μέρος, διαφορετικό θέμα, ίδια διοργάνωση, διαφορετική διακόσμηση για ένα ένα Χριστουγεννιάτικο Pop Market με πολλές και διαφορετικές εορταστικές προτάσεις!

Λίγα λόγια για το Pop Market:
Το Pop Market είναι μια πρωτοβουλία του Presspop.gr που φιλοδοξεί να συγκεντρώσει κάτω από την στεγή του τις ιδέες και τις κατασκευές τοπικών και πρωτοποριακών δημιουργών. Μια ανοιχτή αγορά που στόχος της είναι να δώσει χώρο και προβολή στο έργο τους. Ένα μεγάλο εύρος προιόντων θα φιλοξενείται κατά την διάρκειά του, δημιουργώντας μια πολυθεματική αγορά. Επιδίωξη της ομάδας του Pop Market είναι να φέρει σε επαφή το κοινό της Πάτρας με άτομα και ομάδες που μετουσίωσαν τα ενδιαφέροντα τους σε χειροπιαστά αντικέιμενα. 

Η “ποπ” αυτή αγορά θα διαρκεί δυο ημέρες και θα περιέχει χειροποίητα κοσμήματα, είδη ένδυσης, συλλεκτικά αντικέιμενα, αξεσουάρ, βιολογικά προιόντα, αντικείμενα τέχνης, αναμνηστικά μιας άλλης εποχής και άλλα πολλά, υπό την συνοδεία dj set και διάφορων άλλων event. 
popmarket.org

Dj Set Line up:
Σάββατο 19/12
13:00 – 15:00 // Μίμης Πλέσσας
15:00 – 17:00 // Θανάσης Καρανίκας
17:00 – 19:00 // Εύη Αγγελακοπούλου
19:00 – 21:00 // Tέλης Κανελλόπουλος
22:00 // After party with Pop Market team on decks!! // Τάσος Σταυρόπουλος, Σωτήρης Στυλιανός, Απόστολος Οικονόμου, Μίμης Πλέσσας

Κυριακή 20/12
14:00 – 16:00 // Στράτος Μαρούδας
16:00 – 17:00 // Τίμωνας Καρδάμας
17:00 – 18:00 // DOUSK 
18:00 – 20:00 // Μαριέττα Μπάρλου 
20:00 – 21:00 // Αγγελική Παναγιωτοπούλου & Ελισάβετ Φάκου

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: Δούβρης Ηλ Συσκευές Α.Ε. // Ίασις Παναγόπουλος // Scavolini - House Sistema // Συνδετήρας // Interfos Led Technology // Ράμπα κόσμημα

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: PressPop.gr // tetarto // Dete.gr // UP FM - Ο σταθμός του Πανεπιστημίου Πατρών // Wave FM 97,4 // MAX FM 93,4 //107.7 στο Κόκκινο // Συναυλίες, Θέατρα, Φεστιβάλ στην Πελοπόννησο // Κόσμος

#PopMarket2 by #PresspopGR
Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Δεκεμβρίου από τις 12:00 μέχρι τις 21:00
Συνδετήρας
Αλεξάνδρου Υψηλάντου 146, Πάτρα

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon