Οι Wedding Singers ζωντανά στη Γιάφκα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Αυτή τη Τρίτη 15 Δεκεμβρίου οι The Wedding Singers θα εμφανιστούν ζωντανά στη Πάτρα και πιο συγκεκριμένα στο χώρο ΓΙΑΦΚΑ στην Κανάρη 90.

Οι Wedding Singers είναι μία dance/pop/rock/electronica μπάντα που έχει διακριθεί για τον τρόπο με τον οποίο διασκευάζει ζωντανά αγαπημένες χορευτικές επιτυχίες απο την δεκαετία του '90 με την μέθοδο του mixtape, του mashup & του live mixing. Εχουν κάνει το residency στο TΩΡA K-44, εχουν εμφανιστεί σε festival όπως το ΑRΚ , το Eject (μαζί με τον James Blake και τους Pet Shop Boys) το En Lefko, έχουν παίξει σε πολλά μουσικά στέκια ανα την Ελλάδα αλλά και σε πολλούς γάμους (επιβεβαιώνοντας κυριολεκτικά το όνομά τους), και το καλοκαίρι του 2015 έκαναν το πρώτο μεγάλο τους live στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής που απέσπασε τις καλύτερες των εντυπώσεων. Τον Οκτώβρη του 2015 με το δικό τους τραγούδι "Electric Wire" κέρδισαν τον διαγωνισμό του Jumping Fish της Cosmote για την δημιουργία δίσκου με δικιές τους συνθέσεις, ο οποίος αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον στα μέσα του 2016.


Warm-up set: Mike Scooterboy, After 80's & 90's party: Christos Sotiropoulos.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00
Τιμή προπώλησηςQ 7 ευρώ με ποτό
Τιμή ταμείου: 9 ευρώ με ποτό

Σημεία Προπώλησης:
Abbey - Υψ. Αλωνίων 26
Discover Your Way - Πατρέως 30
The Kouls - Ρ. Φεραίου 56

Το Presspop.gr σε συνεργασία με τη Γιάφκα κληρώνει δύο προσκλήσεις για το live των Wedding Singers. Αρκεί να στείλετε mail στο [email protected] με θέμα ''΅Wedding Singers'' και το ονοματεπώνυμο σας.
Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τρίτη στις 14:00 στο page μας στο facebook.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon