O Gutter Case απόψε το βράδυ στο Ποπ Χορν

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

O Ζακυνθινός Gutter Case αποτελεί μια σπάνια περίπτωση μουσικού για την Ελλάδα. Διότι είναι multitasker και συγκρότημα από μόνος του και πολύ καλά μελετημένος πάνω στην blues και την ιστορία της.

Συνδυάζοντας αυτά τα δύο στοιχεία του, στις λίγες φορές που μπορεί να τον πετύχουμε, o Gutter Case κάνει ένα μοναδικό ταξίδι στη blues ξεκινώντας απο το '30 και την Delta & Country έως και την πιο σύγχρονη μορφή της ως blues rock που ακούμε σήμερα.

Την σημερινή Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στις 21:00, o Gutter Case θα εμφανιστεί στο Ποπ Χορν (Κολοκοτρώνη 65, Πάτρα) παίζοντας blues από την αρχή έως το τέλος.

Είσοδος Ελεύθερη




 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon