Οι Monophonics ζωντανά στη Αίθουσα Αίγλη στην Πάτρα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Η συναυλιακή χρονιά πλησιάζει προς τη λήξη της και το καλύτερο το κρατούσε για το τέλος. Αυτό δεν είναι άλλο από το live των Αμερικανών Monophonics. Με καινούργιο δίσκο το 2015, θά φέρουν τη ηλιόλουστη psych/soul/funk στην Αίθουσα Αίγλη αυτή τη Κυριακή 13 Δεκεμβρίου.

Δελτίο Τύπου:

Τους Monophonics πλέον όλοι τους γνωρίζετε μετά απο τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις τους την τελευταία φορά στην Ελλάδα...

αν πάλι οχι τότε ίσως κάπου να έχετε ακούσει το τραγούδι που διασκεύασε το "Bang Bang" της Nancy Sinatra... Η εξαμελής μπάντα από το San Fransisco επιστρέφει στη Πάτρα, για να παρουσιάσει ζωντανά το καινούριο της άλμπουμ με τίτλο "Sound of Sinning", που περιέχει το "Strange Love" που έχει γίνει ήδη μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία στη χώρα μας και το "Promises".

Οι Monophonics δημιουργήθηκαν το 2005 με αρχικά μέλη τους Ian McDonald, Myles O’Mahony, Alex Baky, Ryan Scott και Austin Bohlman, ενώ μετέπειτα προστέθηκε και ο Kelly Finnigan στα πλήκτρα και τα φωνητικά. Ο ήχος τους είναι βαθιά επηρρεασμένος από τα 60′s και 70′s και ειδικότερα από τη funk, τη soul και την ψυχεδελική σκηνή της εποχής. Ένα δυναμικό live για ξέφρενο χορό και από τις ελάχιστες ευκαιρίες που έχει το ελληνικό κοινό να δει ένα ολοκληρωμένο psychedelic soul-funk show!
 

Τιμή προπώλησης: 13 Ευρώ
| σημεία προπώλησης: Mousikon cafe (πλατεία Όλγας), Discover Your Way, Si Doux |
Τιμή ταμείου: 16 Ευρώ
Έναρξη: 21:00

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon