Οι The Big Nose Attack ζωντανά στο Memphis

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Τη Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου οι The Big Nose Attack θα εμφανιστούν ζωντανά στο Memphis. Το ντουέτο απο το Μπραχάμι επιστρέφει στα πάτρια εδάφη μετα απο το Ευρωπαικού τουρ "Pizzophrenia 2015". Αφου φάνε τις πίτσες τους και οργώσουνε τα stages του εξωτερικού σας καλούνε στην πρώτη επίσημη live παρουσίαση του νεου τους δίσκου με τίτλο "69".

Το "69" ειναι ο τρίτος δίσκος της μπάντας και αντικειμενικά πολυ πιο κοντά στο λάιβ feeling τους! Ηχογραφήθηκε την άνοιξη του 2015 στο Top Floor Studio στην Αθήνα σε παραγωγή του Πάνου Τσεκούρα και mastering του Στέλιου Εφεντάκη.

Τέλη 60΄s.Μιά ερωτική σκηνή σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.Σπασμένες χορδές -και καρδιές- στον εθιστικό νέο δίσκο των Big Nose Attack ,που σε κάνει να χαμογελάς όπως το πνεύμα του Χέντριξ στο άκουσμα του και σε δευτερόλεπτα βρίσκεσαι στα γόνατα ουρλιάζοντας για αγάπη όπως ο Howling Wolf. Ένας ύμνος στα διαβολεμένα πλάσματα που καλωσορίζεις και ταυτόχρονα απεχθάνεσαι,τις γυναίκες. Ζητάς κι άλλο,αγκομαχάς,λαχανιάζεις, σε ένα αγώνα δυνάμεων που πάντα βρίκεσαι χαμένος ή γυμνός. Ένα γκρουβάρισμα για την αχόρταγη φύση του ανθρώπου που δεν ακούει όταν του λεν οτι η φωτιά καίει αλλά θέλει να νιώσει το καψάλισμα στο πετσί του για να συνεχίσει δριμύτερος. Ένα μανιχαϊστικό παιχνίδι που σου ρουφάει με καύλα τα σωματικά υγρά καθώς σε κοιτά στα μάτια. Γερές δόσεις πάθους ,σε μια προσπάθεια εύρεσης της ισορροπίας μέσω της σύγκρουσης, που αντί για θάνατο οδηγούν σε μια μακάρια μαστούρα. Ξέρεις τι λένε, για την 69. Παίρνεις ο,τι δίνεις. Δεν ξέρω τι έδωσες αλλά αξίζεις ένα τέτοιο οργασμό! Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στο Memphis rock bar.

Ώρα έναρξης 10. Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ.

Διοργάνωση GG EVENTS

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon