Darth Papakaliatius

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
του Senior Bud

Όσο μυρίζω ακόμα ρούμι που μου έσταζαν βίαια στο στόμα δυο βραδιά πριν, πέφτει στα μάτια μου το κατωθεν έγκυρο στάτους κάνοντας το ξενέρωμα μου πιο ανώμαλο από ποτέ.

Νομίζω ότι πρέπει να γνωρίζετε γιατί στην Ελλάδα δεν θα δούμε το καινούριο Star Wars στις 17 Δεκεμβρίου όπως ο υπόλοιπος πλανήτης αλλά στις 24.
Η διανομή αποφάσισε να βγάλει κανονικά στις 17 Δεκέμβρη την καινούρια ταινία του Παπακαλιάτη και να μεταθέσει το Star Wars μια εβδομάδα αργότερα. Είμαστε η χώρα που θα μεταθέσει ένα παγκόσμιο ποπ φαινόμενο, για να δούμε τον Χριστόφορο να χαμουρεύεται με ψηλές, ξανθές βορειοευρωπαίες.

"Λουλουδάκια σε αγρούς με μέλισσες που πετάνε σε απέραντο πράσινο και στο βάθος εγώ με σκισμένο τζιν πουκάμισο να αδειάζω canisters φλογοβολου σε αφίσες του Κρίστοφερ, αυτού του μεταμοντέρνου Νίκου Ξανθόπουλου που το '60 έκανε τις γυναικείες σκελέες μουσκίδι με μια του εμφάνιση."

Γενικά κάθε μέρα προκύπτει και απο μια ένδειξη ακόμα και στο πολιτισμικό μας κομμάτι (όχι ότι υπάρχει urban πολιτισμική βάση πλέον), πως ανήκωμεν φανατικά στην εποχή του Ξανθόπουλου και του Βοσκόπουλου, του αοιδού λαϊκού παιδιού που σε ελεύθερη μετάφραση του 2015 αποτυπώνεται στον "πρώην μαμάκια φοιτητή, που ο μπαμπάς έβγαλε λεφτά με το χρηματιστήριο και όσα δε του έφαγε η κρίση του τα τρώει ο μετροσεξουαλ γιος με μιλφ".
Δε μπορώ να πω, είναι και αυτο μια μορφή τέχνης, όπως το Μπόλυγουντ, οι τσόντες και τα Πόκεμον, στο ίδιο λεβελ δημιουργίας και το φαινόμενο "άνθρωπος φωτοτυπικό" Κριστομπάλ, που απο το αρχηγείο του σε καποιο απο τα Β-Ν προάστια των Αθηνών, κανει πόλεμο και στην Galactic Empire, αλλα και στους Jedi, που μας οδηγεί στο ότι εχει μάλλον την υπερδύναμη του "ΕΝΦΙΟΦΑΓΟΥ" ή "ΜΙΛΦΟΦΑΓΟΥ" για να το καταφέρνει με επιτυχία. Γενικά πάντως δε μας λες και στο θέμα της διανομής ταινιών τζιμάνια, είναι ενδεικτικό το ότι ταινίες όπως το "Soul Kitchen" έπαιξαν εξάμηνα μετά και με διάρκεια προβολής μια βδομάδα, πράγμα που σε κανει έξυπνα να υποθέσεις πως, είτε μας θεωρούν ουγκανα που θελουμε να βλέπουμε “Σεσαμι Στρητ” σε ταινία με ανθρωπάκια, είτε αυτοί είναι γραβατωμένοι λογιστές που μετράνε πόσα πιτσιρίκια των 16 θα πάνε ουρλιάζοντας να δουν σοφτ πορν.

Κάπως έτσι κλείνει ο χρόνος στο παρακμιακό-και-όχι-παρηκμασμένο-χαλιφάτο του Ιράν της Ευρώπης, αφού σαν μια Ευρωπαϊκή δύναμη μουσάτων μα ξυρισμένων στο στέρνο, θα απέχουμε δυναμικά από την πρώτη παγκόσμια προβολή της τρίτης τριλογίας, αυτού που χαρακτήριστηκε πίσω στο 80 "cult" και αποτέλεσε σημείο αναφοράς στις sci fi ταινίες..
Βέβαια που ξερεις, ίσως αυτή μας η παγκόσμιου επιπέδου αντάρτικη κίνηση να εκτιμηθεί απο τα Lucas Studio και τη Disney και να ζητήσουν την εταιρία διανομής και τον Κριστομπαλ να συμμετάσχουν σε επόμενη τριλογία σαν Ewok που τα βάζει τρίποντο storm trooper με κλωτσιά "κουπ ντες πιες" (στο κωμικό μικρό 0.30 "της ταινίας").
Εύχομαι άπατο τον Κριστομπαλ σε σημείο που να κανει ριζική αποτρίχωση και να πάει στο Φαληράκι να μαζεύει used condoms για ανακύκλωση και την ερχόμενη τριλογία να μας βρει ντυμένους Chewbacca και Darth Vader!

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon