5+1 κομμάτια για να γνωρίσεις τα ηλεκτρονικά ηχοτοπία του Melorman

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Melorman είναι το ψευδώνυμο του Αθηναίου μουσικού Αντώνη Χανιωτάκη ο οποίος παράγει ηλεκτρονική μουσική από το 2005. Το Σάββατο 28/11 οι μοναδικές του μελωδίες θα ακουστούν ζωντανά στην Ποικίλη Στοά σε ένα live γεμάτο γλυκές ηλεκτρονικές μελωδίες, ονειρικά φωνητικά, νότες από μια άλλη, πιο αφελή, εποχή γεμάτη διάθεση για roadtrip στα σύννεφα.

Αν είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε, γνωρίστε τα μοναδικά ηλεκτρονικά ηχοτοπία του (τα οποία συνοδεύονται από αντίστοιχα πολύ όμορφα εξώφυλλα):

+To εξαιρετικό ατμοσφαιρικό remix στο Behaviour των Baby Guru:

Δισκογραφία:
Έχει στο ενεργητικό του 4 άλμπουμ και 4 ep σε εταιρίες όπως η Sun Sea Sky Productions (Η.Π.Α), Symbolic Interaction (Ιαπωνία), Archaic Horizon, Summer Rain Recordings.

Τελευταία του δουλειά είναι τον Ιούνιο του 2013 στην εταιρία Sun Sea Sky με τίτλο “Waves” (άλμπουμ).
Στα τέλη του 2015 θα κυκλοφορήσει και την καινούρια του δουλειά σε βινύλιο αλλά και σε ψηφιακή μορφή στην εταιρία Sun Sea Sky Productions (Η.Π.Α).

Περισσότερα:
http://soundcloud.com/melorman
http://www.facebook.com/pages/Melorman/146012932109102
http://www.last.fm/music/Melorman
http://www.discogs.com/artist/Melorman

Σάββατο 28 Νοεμβρίου στις 21:00
Ποικίλη Στοά
Είσοδος Ελεύθερη

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon