Οι Big Noise Attack live στο Memphis

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το ντουέτο από το Μπραχάμι επιστρέφει στα πάτρια εδάφη μετά από το Ευρωπαϊκού τουρ "Pizzophrenia 2015". Αφού φάνε τις πίτσες τους και οργώσουνε τα stages του εξωτερικού σας καλούνε στην πρώτη επίσημη live παρουσίαση του νέου τους δίσκου με τίτλο "69".

Το "69" είναι ο τρίτος δίσκος της μπάντας και αντικειμενικά πολύ πιο κοντά στο live feeling τους! Ηχογραφήθηκε την άνοιξη του 2015 στο Top Floor Studio στην Αθήνα σε παραγωγή του Πάνου Τσεκούρα και mastering του Στέλιου Εφεντάκη.

Τέλη 60΄s. Μιά ερωτική σκηνή σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Σπασμένες χορδές -και καρδιές- στον εθιστικό νέο δίσκο των Big Nose Attack ,που σε κάνει να χαμογελάς όπως το πνεύμα του Χέντριξ στο άκουσμα του και σε δευτερόλεπτα βρίσκεσαι στα γόνατα ουρλιάζοντας για αγάπη όπως ο Howling Wolf. Ένας ύμνος στα διαβολεμένα πλάσματα που καλωσορίζεις και ταυτόχρονα απεχθάνεσαι, τις γυναίκες. Ζητάς κι άλλο, αγκομαχάς, λαχανιάζεις, σε ένα αγώνα δυνάμεων που πάντα βρίσκεσαι χαμένος ή γυμνός. Ένα γκρουβάρισμα για την αχόρταγη φύση του ανθρώπου που δεν ακούει όταν του λεν ότι η φωτιά καίει, αλλά θέλει να νιώσει το καψάλισμα στο πετσί του για να συνεχίσει δριμύτερος.. Γερές δόσεις πάθους ,σε μια προσπάθεια εύρεσης της ισορροπίας μέσω της σύγκρουσης, που αντί για θάνατο οδηγούν σε μια μακάρια ζάλη. Ξέρεις τι λένε, για την 69. Παίρνεις ο,τι δίνεις. Δεν ξέρω τι έδωσες αλλά αξίζεις ένα τέτοιο οργασμό!

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου στο Memphis rock bar, Καραϊσκάκη 128

Ώρα έναρξης 10:00 μμ.

Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ

Μπίρα: 2 ευρώ

Προπώληση: Ηχότοπος Art Café Αράτου 14 & Memphis rock bar

Διοργάνωση GG EVENTS

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon