Ματούλα Ζαμάνη και Δημήτρης Μυστακίδης "Γυμνοί μαζί" στο θέατρο act

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το θέατρο act παρουσιάζει τη Ματούλα Ζαμάνη και τον Δημήτρη Μυστακίδη στο ακουστικό session «Γυμνοί μαζί» την Κυριακή 15 και τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου στις 21.15.

Η Ματούλα Ζαμάνη και ο Δημήτρης Μυστακίδης γνωρίστηκαν μετά από μια τυχαία αλληλουχία γεγονότων σε μια πρόβα του Θανάση Παπακωνσταντίνου.

Έτσι παίζοντας μαζί άρχισαν να κάνουν κουβέντες, βόλτες και να επικοινωνούν με μια δική τους γλώσσα.

Το project «Γυμνοί μαζί», δημιουργήθηκε από την ανάγκη τους να μοιραστούν ιδέες, να παίξουν απλά την πρώτη ύλη των τραγουδιών, να αφηγηθούν με βιωματικό τρόπο μουσικές που μες τα χρόνια είχαν ιδιαίτερη σημασία γι αυτούς.

Χωρίς ταμπέλες, με πυξίδα την καρδιά, με αισθητική δυο διαφορετικών κόσμων που ενώνονται και ξεκινούν μια όμορφη ιστορία.

Ματούλα Ζαμάνη: τραγούδι, κιθάρα, πιανίκα, κρουστά
Δημήτρης Μυστακίδης: Κιθάρα, τραγούδι, τζουρόνι, λαούτο, ηλεκτρική κιθάρα
Σχεδιασμός ήχου: Δημήτρης Δημητριάδης

Κυριακή 15 και Δευτέρα 16 Νοεμβρίου στις 21.15
Είσοδος: 10
 (προπώληση), 12€ (ταμείο)
Προπώληση: Πέμπτη, Παρασκευή 19.00 - 21.00 και το Σάββατο 18.00 - 22.00
Ποτά 5€, Μπύρα 3€, Αναψυκτικά 2,50€
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2610272037, 6936122263

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon