Ο King Automatic live στο Ροκφόρ

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

"Καθώς πλησιάζουμε στη δεύτερη δεκαετία του 21ου αιώνα, ήρθε η στιγμή που πρέπει να αναρωτηθούμε: Που βρίσκεται το μέλλον του rock 'n' roll";

Έχει έρθει η στιγμή που πρέπει να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας. Να εξερευνήσουμε νέα μουσικά "εδάφη". 'Ηρθε η ώρα νε εξελιχθούμε και αν εξελιχθούμε στα πρότυπα του KING AUTOMATIC...τόσο το καλύτερο!

Ξεκινώντας στα μέσα του '90 ως drummer της θρυλικης γαλλικής punk μπάντας "thundercrack", ο King Automatic στις αρχές της νέας χιλιετίας έκανε μια ριζική αλλαγή στην καριέρα τιυ και άλλαξε τελείως την έννοια του one-man band. Μερικές μόνο από τις επιρροές του King Automatic βρίσκονται στηνν Τζαμαικανική Rocksteady, στο Rhythm 'n' Blues, στην Bebop ακόμα και στην tribal drumming μουσική της Δυτικής Αφρικής. Χρησιμοποιώντας από κιθάρα μέχρι και άρπα πάνω στη σκηνή, δημιουργεί ένα ηχητικό υπερθέαμα...κλείστε τα μάτια σας και θα νομίζετε ότι ακούτε μια ολόκληρη ορχήστρα.

Κυρίες και κύριοι, ετοιμαστείτε να ακολουθείσετε τον KING AUTOMATIC στην μοναδική Οδύσσεια και εξερευνήσετε το Rock 'n' Roll ολόκληρου του κόσμου"!

Κυριακή 25 Οκτωβρίου ο King Automatic στο "ΡΟΚΦΟΡ" (Τριών Ναυάρχων 60, Πάτρα)
Η συναυλία ξεκινά στις 21:00
Είσοδος ελεύθερη

http://www.kingautomatic.com/

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon