Οι Carter U.S.M. έκαναν γ@#%$&ς διασκευές

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Πριν από αρκετά χρόνια υπήρχε ένα συγκρότημα με το όνομα σιδηρόδρομο Carter the Unstoppable Sex Machine ή για συντομία Carter U.S.M. Ο ήχος τους ήταν μία μίξη από indie riffs, punk ουρλιαχτά και beats που ο μοναδικός λόγος ύπαρξής τους ήταν να πορώνουν τον ακροατή. Στην Ελλάδα δεν σημείωσαν ιδιαίτερη επιτυχία, περιοριζόμενοι στους αυστηρά indie κύκλους. Παρόλο που η εμφανισή τους και οι αναφορές των στίχων τους θα ταίριαζε γάντι στο κοινό που λάτρεψε τον Manu Chao, αυτοί αγνοήθηκαν επιδεικτικά. Ίσως και καλύτερα, γιατί αν τους είχαν ανακαλύψει, κομματάρες σαν το ''After The Watershed (Early Learning The Hard Way)'' και ''The Only Living Boy In New Cross'' θα είχαν ''καεί'' στα φεστιβάλ κομματικών νεολαιών. Οι Carter U.S.M., πέρα από το να γράφουν τις δικές τους κομματάρες είχαν τη συνήθεια να διασκευάζουν και κομμάτια άλλων, αλλάζοντας τους πάντα τα φώτα. Το κοινό στοιχείο αυτών των διασκευών ήταν το πόσο πορωτικές ήταν. Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε ορισμένες από αυτές.

Rent (Pet Shop Boys cover)

This Is How It Feels (Inspiral Carpets cover)

Panic (Smiths cover)

Bedsitter (Soft Cell cover)

Down In The Tube Station At Midnight (Jam cover)

Everybody's Happy Nowadays (Buzzcocks cover)

Mannequin (Wire cover)

 

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon