Sound of the Week | The Revivalists – Stand Up

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το γεγονός πως μία μπάντα προέρχεται από την Νέα Ορλεάνη, την πόλη της μουσικής και των φεστιβάλ, σε προϊδεάζει από μόνο του, έστω και ελάχιστα, ότι κάτι κάλο έχεις να περιμένεις και να ακούσεις από αυτή. Πράγματι, οι Revivalists από το 2007 επιβεβαιώνουν τις προβλέψεις με τη μουσική τους πορεία και πλέον είναι ανάμεσα στα ονόματα που διεκδικούν τον τίτλο «groove masters». Αυτό οφείλεται στο «Men Amongst Mountains», έναν δίσκο-καταπέλτη που κυκλοφόρησε στα μέσα του καλοκαιριού και αποτέλεσε πρόκληση ακόμα και για τους ίδιους. Αν υπάρχει έρωτας με το πρώτο άκουσμα τότε αυτό συμβαίνει σίγουρα στο «Stand Up» που στην κυριολεξία σε καλεί να σηκωθείς και να νιώσεις το ρυθμό. Το υποψιάζεσαι μόλις κιόλας τα πλήκτρα αρχίσουν την funky μελωδία τους, το επιβεβαιώνεις μόλις ξεκινήσουν τα απίστευτα φωνητικά του David Shaw με την παράλληλη αισθητή παρουσία του σαξοφώνου. Ίσως η λύση για εκείνα τα πρωινά που κάτι δεν πάει καλά και αναζητάς αυτό που θα κάνει τη μέρα σου να ξεκινήσει υπέροχα.

Ανδριάνα Κουλιέρη – ραδιοφωνική παραγωγός στον UP FM, τον Σταθμό του Πανεπιστημίου Πατρών (Κυριακή 16:00-18:00) http://upfm.upatras.gr/

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon