Ο Moa Bones live στο Ευοί Ευάν / Πέμπτη 24/9

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Moa Bones, δηλαδή o Δημήτρης Αρώνης, έρχεται στο Ευοί Ευάν την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου σε ένα live που θα μας ταξιδέψει στις folk, country και blues μελωδίες του. Με το καινούριο άλμπουμ στις αποσκευές του ο Moa Bones θα παρουσιάσει ζωντανά τις βιωματικές του συνθέσεις που αποτελούν το Spun, ένα από τα καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς για την εγχώρια σκηνή που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά live στην Πάτρα. Ένα project στο οποίο ο δημιουργός του μετουσίωσε μουσικά και στιχουργικά τις εμπειρίες της τελευταία πενταετίας με έντονο το προσωπικό στοιχείο.

Λίγα λόγια για το Spun:
To “Spun” ηχογραφήθηκε το φθινόπωρο του 2014 στο δωμάτιό του. Ο ίδιος έχει κάνει όλη την παραγωγή ενώ ο ήχος επιστρέφει πάλι στα γνώριμα μονοπάτια της homemade και lo-fi αισθητικής των πρώιμων demo του. Με επιρροές από την country, τα blues και το αμερικάνικο singing-songwriting του ‘60, το “Spun” είναι βιωματικός δίσκος. Τα ταξίδια, οι νέες εμπειρίες και οι απρόσμενες συναντήσεις των τελευταίων χρόνων έχουν αποκτήσει για το δημιουργό μια μορφή δίνης και περιπέτειας. Μέσα σ’ αυτή ζει και περιστρέφεται εξερευνώντας το δρόμο προς το φως. Όλες αυτές οι εμπειρίες αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τα τραγούδια του album που άλλοτε είναι αυτοψυχαναλυτικά και άλλοτε εκφράζουν πάθη, επιθυμίες και ευσεβείς πόθους, σαν αποστάγματα μιας μίνι πενταετούς αυτοβιογραφίας.

To “Spun” κυκλοφορεί σε cd και digital album και σε βινύλιο με bonus cd τον Ιούνιο από την Inner Ear Records.
https://innerear.bandcamp.com/album/spun 

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου στις 22:00
Είσοδος Ελεύθερη
Ευοί Ευάν – Σώμερσετ 77, Ρίο

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon