Σειρές που θα μας κάνουν παρέα την νέα τηλεοπτική σεζόν

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Του Πάνου Οικονόμου

Μπορεί με το τέλος του καλοκαιριού να σηματοδοτείται το ξεκίνημα της νέας σεζόν και για τον καθένα αυτό να σημαίνει διαφορετικά πράγματα. Το φθινόπωρο όμως πέρα από τα άλλα αποτελεί και το εναρκτήριο έναυσμα για την εκάστοτε τηλεοπτική χρονιά.

Η Αμερικανική TV κάθε σεζόν επιστρέφει ανανεωμένη και εμπλουτισμένη με νέες σειρές  με αποτέλεσμα να μας καθηλώνει μπροστά στις οθόνες.

Όπως κάθε Σεπτέμβριο έτσι και φέτος έχουν κυκλοφορήσει trailers, ανακοινώσεις και spoilers αν όχι από όλες έστω από την πλειοψηφία των σειρών που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται ως επί των πλείστων από τον ερχόμενο μήνα.

Εκτός από τις σειρές προηγούμενων ετών που θα συνεχιστούν, την εμφάνιση τους θα κάνουν νέες σειρές για όλες τις προτιμήσεις και για όλα τα ηλικιακά κοινά.

Supergirl

Σαν comic nerd δεν θα μπορούσα να μην ξεκινήσω με τις νέες σειρές εμπνευσμένες από τον χώρο των comics. Το “Supergirl” είναι μία από αυτές. Βασισμένο στον ομώνυμο χαρακτήρα  της DC comics, η Kara Zor-El (Melissa Benoist) αν και κρύβει την αληθινή της ταυτότητα θα κληθεί να φορέσει την κάπα της και να πετάξει προς το πεπρωμένο της ως  ηρωίδα.

Lucifer

Το ενδιαφέρον του κοινού για τους superheroes και ότι έχει να κάνει με comics αποτελεί τα τελευταία χρόνια μεγάλη πηγή έμπνευσης που αποφέρει μεγάλα χρηματικά ποσά κάνοντας τα μεγάλα κανάλια να χρησιμοποιούν μεγάλα budgets σε τέτοιες σειρές. Η σειρά «Lucifer” στρέφεται γύρω από τον Εωσφόρο ο οποίος μετά από αιώνες στον κάτω κόσμο τον τελευταίο καιρό έχει μετακομίσει στο Los Angeles όπου έχει ανοίξει ένα club και θα βοηθήσει στην εξιχνίαση αστυνομικών υποθέσεων. Ο Tom Ellis στον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι τουλάχιστον μαγευτικός. ( το πρώτο επεισόδιο έχει διαρρεύσει ανεπίσημα.)

Heroes Reborn

Κλείνοντας με τις comic σειρές, το Heroes Reborn είναι η δυναμική επιστροφή μετά από πέντε χρόνια της σειράς Heroes. Νέοι χαρακτήρες μαζί με ήδη γνώριμους προσπαθούν να βρουν την θέση τους σε έναν κόσμο που πλέον έχει επίγνωση της ύπαρξης των «ιδιαίτερων» χαρισμάτων τους.

Shades of Blue

Η Jennifer Lopez στον ρόλο της Harlee Santos είναι μια διεφθαρμένη Detective που θα αναγκαστεί να γίνει διπλή πράκτορας όταν θα συνεργαστεί με το τμήμα διαφθοράς του FBI.

Quantico

Το Homeland συναντά το Grey’s Anatomy στην νέα σειρά Quantico. Η σειρά διαδραματίζεται στην σχολή που εκπαιδεύονται οι πράκτορες του FBI. Ανάμεσα όμως στους επίδοξους πράκτορες υπάρχει και μία τρομοκρατική ιδιοφυία που ετοιμάζει το μεγαλύτερο χτύπημα μετά τους δίδυμους πύργους.

Grandfathered

O John Stamos, στον ρόλο του Jimmy, παίζει έναν ώριμο εργένη ο οποίος μαθαίνει ότι έχει έναν ενήλικο γιο, ο οποίος με την σειρά του έχει γίνει πατέρας. Μια κωμωδία που βασίζεται στην εξερεύνηση της σχέσης μεταξύ πατέρα και γιου.

The Guide to Surviving Life

Μετά από μια καταστροφική εμπειρία ο 26χρονος Cooper Barrett στρέφεται στην κάμερα και αφηγούμενος δικές του ιστορίες προσπαθεί να γίνει οδηγός των νέων για την ζωή και τον έρωτα.

The Family

Μετά από 20 ολόκληρα χρόνια εξαφάνισης, ένας νεαρός επιστρέφει στο σπίτι του. Η μητριαρχική του οικογένεια που διοικείται από την πολιτικό μητέρα του πρέπει να ανακαλύψει εάν το άτομο αυτό είναι ο χαμένος τους γιος ή κάποιος που τον παριστάνει.

Τέλος το Muppets κάνει ένα δυναμικό comeback μετά από χρόνια. Πρόκειται για την συνέχεια της πετυχημένης σειράς The Muppet Show και θα παρουσιάσει παλιούς και νέους χαρακτήρες και την ζωή τους στη σημερινή εποχή και τον χώρο των media. Spoiler πριν ξεκινήσει η σειρά θέλει το πρωταγωνιστικό και κεντρικό ζευγάρι, Kermit και Miss Piggy, χωρισμένους και τον καθένα να έχει τραβήξει τον δικό του δρόμο.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon