Εβδομαδιαίο Ραπόρτο 14/9

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Για την προηγούμενη εβδομάδα.

- Στα πιο μουσικά, νέοι Foals. Τα πουλάρια της Οξφόρδης με ποιμένα τον Γιάννη κυκλοφόρησαν τέταρτο  εξαιρετικό δίσκο.  Επίσης, κυκλοφόρησε ο δίσκος της κομπανίας του Pete και Carl στην επιστροφή των Libertines έπειτα από μια δεκαετία περίπου. Συγκίνηση!

- Porno, η συνέχεια του Trainspotting το 2016 στους κινηματογράφους δια στόματος Danny Boyle.

- Εξαιρετική η θεατρική παράσταση "Κατερίνα" του Αύγουστου Κορτώ με την Λένα Παπαληγούρα, τον Λόλεκ και τον Γιώργο Νανούρη στην σκηνοθεσία και τον φακό, με soldout όλες τις μέρες στην Πάτρα! Για μιάμιση περίπου ώρα παρασυρθήκαμε σε σχιζοφρενή, μανιοκαταθληπτικά μονοπάτια, όπου φεύγοντας από το Λιθογραφείο είπαμε ¨μια χαρά είμαστε, πάμε για μια μπύρα¨.

- Τις μπύρες τις ήπιαμε στο Cafe Del Bar που ο τελευταίος του μήνας πάει γ.... πολύ καλά.  Εκεί πίσω από τα ντεκς ήταν η  Μαριέττα με τον Τάσο, οπότε οι λίγες ώρες που απέμεναν για ύπνο μέχρι το πρωινό ξύπνημα καταναλώθηκαν εκεί.

- Το τελευταίο 10ήμερο στην Πάτρα γίνεται ψιλομάχη με την πλειοψηφία του κόσμου και της νεολαίας να γυρνάει στα τσιπουράδικα  και τα ακόμα, καλοκαιρινά μπαρς. Γεμάτα μαγαζιά και όμορφη σχετικά διάθεση τριγύρω, με τις εκλογές να πλησιάζουν.

- ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΑΛΙ.

Που θα τόνε ρίξουμε; θα αναρωτιούνται πολλοί. Δε μπορώ να βοηθήσω κανέναν.

- Πάλι καλά χορτάσαμε λίγο μπασκετάκι με εθνική. Γουστάρω που κρατάμε χαμηλούς τόνους για την πορεία μας, αλλά υπάρχει  ένα όμορφο σενάριο που μιλαέι για την τρολιά με τον τελικό να γίνεται ανήμερα των εκλογών.

Κυριακή βράδυ και η Δευτέρα ζόρικη. Από Τρίτη θα έχουμε μπει σε πρόγραμμα πάλι και θα θυμηθούμε ξανά τους στόχους περί ελλάτωσης του τσιγάρου και αλκοόλ, γυμναστικής και πολλών άλλων που βάλαμε στο τέλος των διακοπών.Μέχρι να τους ξεχάσουμε το σαββατοκύριακο.

 

“I've got those Monday's blues

straight from Sunday's booze”

                        The Libertines

                        Gunga Din 2015

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon