Τα 10 πιο Hot Dance/Electronic τραγούδια σύμφωνα με το Billboard

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

KEEP CALM

SUMMER

IS HERE. 

Are You Ready?

Το καλοκαίρι έφτασε και οι παραλίες γεμίζουν από κόσμο με μοναδικό σκοπό τη χαλάρωση και τη διασκέδαση. Συμφωνώ με την άποψη που λέει πως ο κάθε άνθρωπος διασκεδάζει με διαφορετικό τρόπο. Η ίδια άποψη ισχύει και για τη μουσική. Διαφορετικά μουσικά ακούσματα έχει ο κάθε άνθρωπος και με διαφορετικό είδος μουσικής διασκεδάζει. Το καλοκαίρι όμως, δεν είναι η ιδανική περίοδος για ανεβαστική- χορευτική μουσική? Σκεφτείτε να ήσαστε στην παραλία, να πίνετε mojito ή μπύρα και να ακούτε Joy Division. Ε, μια τάση κατάθλιψης θα την πάθετε! Ειδικά αν σκεφτείτε και τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας! Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, δεν ακυρώνω αυτούς που θα επιλέξουν να ακούσουν indie,rock,metal,punk,new wave κλπ  σε ένα μαγαζί στην παραλία ή σε μια ερημική παραλία με το κασετοφωνάκι τους.Ίσα ίσα που κάποιες φορές είναι και απαραίτητο. Αλλά, δεν θα σας έφτιαχνε περισσότερο η διάθεση αν ακούγατε κάτι πιο ανεβαστικό και διαφορετικό από αυτά που έχετε συνηθίσει?  Γι’αυτους λοιπόν, που δεν ακούν αυτού του είδους τη μουσική και τολμούν να βγουν έξω από τα μουσικά τους στερεότυπα, σας παραθέτω την επίσημη λίστα του Billboard με τα 10 πιο Hot Dance/Electronic Songs όπως παρουσιάζονται στην σελίδα του (Billboard). 


1. David Guetta - Hey Mama (Official Video) ft Nicki Minaj, Bebe Rexha & Afrojack

(Προσωπικά αυτό το κομμάτι μου φτιάχνει κατευθείαν τη διάθεση.Αν είστε και εσείς από αυτούς που δίνουν ρεσιτάλ μέσα στο αυτοκίνητο την ώρα που οδηγούν, θα σας πω το εξής: προσέξτε μην είναι στα δίπλα αμάξια γνωστοί σας! :) )

2. Major Lazer & DJ Snake - Lean On (feat. MØ) (Official Music Video)

3. Skrillex and Diplo - Where Are Ü Now (with Justin Bieber)

(Skrillex και Justin Bieber, το είδαμε/ακούσαμε κι αυτό!)

4. DJ Snake & AlunaGeorge - You Know You Like It

5. Madonna - Bitch I'm Madonna ft. Nicki Minaj

(?#@%$#?)

6. Zedd - Beautiful Now ft. Jon Bellion

7. Deorro, Chris Brown - Five More Hours

8. Deorro, Chris Brown - Five More Hours

9. Mr Probz - Waves

(Φαντάζομαι πως εννοεί κάποιο απο τα remix που υπάρχουν στο youtube. Αλλά και έτσι slow δεν είναι κακό!) 

10.Calvin Harris - Outside ft. Ellie Goulding

 

Η λίστα του Billboard με τα τοπ 10 Hot Dance/Electronic τραγούδια έφτασε στο τέλος της. 

3 extra κομμάτια που αυτή την εβδομάδα βρίσκονται πιο χαμηλά στη λίστα. 

 

1.Avicii - Waiting For Love

 

2.The Chainsmokers - Roses ft. ROZES

 

3.Galantis - Runaway (U & I) (Official Video)


 

L.O.U

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon