Οι Monophonics live στη Πάτρα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Τη Πέμπτη 2 Ιουλίου οι Monophonics θα εμφανιστούν live στη Πάτρα και πιο συγκεκριμένα στον χώρο των παλαιών Σφαγείων. Εχοντας στις αποσκευές τους τον πολύ καλό φετινό δίσκο Sound Of Sinning αλλά και παίζοντας κομμάτια από τις προηγούμενες δουλειές τους, θα μας ταξιδέψουν στην δυτική ακτή των Η.Π.Α., από όπου κατάγονται και αντλούν τις περισσότερες επιρροές τους. Ο ψυχεδελικός ήχος μπλέκει με τη μαύρη μουσική και οι Monophonics υπόσχονται ένα από τα καλύτερα live του φετινού καλοκαιριού για τη πόλη μας.


Οι Monophonics είναι οι:

Austin Bohlman (Drums),
Myles O’Mahony (Bass/Background Vocals),
Ian McDonald (Guitar/Background Vocals),
Ryan Scott (Trumpet/Back- ground Vocals/Percussion)
& Kelly Finnigan (Keys/Lead Vocals)
Μαζι τους συνήθως είναι και 2ο horn με τον Nadav Nirenberg (Trombone) from Ikebe Shakedown and Breakdown Brass.

Προπώληση προς 13 ευρώ στα,
Musical και στο Μουσικόν στην πλατεία Όλγας.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon