"Η γειτονιά" της Πάτρας τη δεκαετία του 1960: Παρουσίαση του βιβλίου του Τάκη Τσονάκα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Αναμνήσεις από τις λαϊκές γειτονιές της Πάτρας στη δεκαετία του 1960 θα κυριαρχήσουν το βράδυ της Δευτέρας 22 Ιουνίου στις 8.30 μ.μ. στο αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του Τάκη Τσονάκα «Η γειτονιά» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «το δόντι».

Το βιβλίο περιγράφει στιγμές της καθημερινότητας, νοοτροπίες, έθιμα και ανέκδοτα περιστατικά από την Πάτρα της εποχής, με την πεποίθηση του συγγραφέα ότι όλ' αυτά αποτελούν στιγμές οποιασδήποτε ελληνικής γειτονιάς της ίδιας περιόδου.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Δρ. Ανθρωπογεωγραφίας και καθηγητής του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας Βαγγέλης Πολίτης και ο ποιητής Σωκράτης Σκαρτσής. Κείμενα του βιβλίου θα διαβάσει η ηθοποιός Μελίνα Κουτσοχέρα. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα προβληθούν φωτογραφίες και βίντεο από την Πάτρα του 1960.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon