Music On Board Vol. 4

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Πριν 2 χρόνια το κακό τρίτωσε...αλλά δεν σταμάτησε εκεί! Το Music On Board επιστρέφει φέτος για 4η φορά, ακόμα πιο δυνατό!

Το Σάββατο 13 Ιουνίου από τις 12 το μεσημέρι, ο Φάρος της Πάτρας θα γεμίσει skate και μουσική! On decks dj Sotiris Stilianos και ένα διαφορετικό contest από αυτά που έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα αφού εκτός από το open contest, θα έχει όλων των ειδών τα σανίδια: skateboards, cruisers, longboards, bantams.

Αν δεν ξέρεις την διαφορά μεταξύ τους, μπορείς να τα δοκιμάσεις όλα αφού θα υπάρχουν demo boards και safety equipment για όλους! Δεν θα σε αφήσουμε όμως να τσουλήσεις έτσι απλά! Το Music On Board crew θα είναι δίπλα σου με free skate lessons για τα πρώτα σου ride!
 
To fiftyfifty skatepark θα είναι στημένο στo πάρκο του Φάρου για το open contest, όπου εκτός από τα κόλπα, θα μετρήσει και η ταχύτητα...Οι νικητές των τριών κατηγοριών (Mens, womens αλλά και κάτω των 17) θα πάρουν πολλά δώρα από τους χορηγούς μας.

Η μέρα, όπως συνηθίζεται, θα κλείσει με μουσική! Με την δύση στην σκηνή θα ανέβουν οι Carte Postale και Chemistry X για να ολοκληρώσουν το music part του event! 

A little bit of history! Το παρέακι παραμένει το ίδιο. Fifty Fifty και Δίηχο είναι οι εμπνευστές και συνεχιστές του Music On Board. Φέτος προστέθηκε η GLOBE με την hardgoods συλλογή της, και το Frulite On The Go, που θα γεμίσει άφθονη φυσική ενέργεια όλους του fan του MOB!

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon