Λίγο πριν τα Κουφονήσια

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Λίγο πριν γίνει το Up Festival θέλει να ζεστάνει το κοινό αλλά και να γνωριστεί μαζί του. Έτσι θα γίνουν δύο Warm Up Festival, ένα στη Πάτρα (More Steps Naja) και ένα στην Αθήνα (Six d.o.g.s.). Πιο συγκεκριμένα τη Παρασκευή 12 Ιουνίου θα γίνει το party της Πάτρας και το Σάββατο 13 Ιουνίου της Αθήνας. Στο party της Πάτρας τη μουσική επιμέλεια θα αναλάβουν οι Δημήτρης Μπούρας και Χρήστος Σωτηρόπουλος από την Inner Ear, η ομάδα του Up Festival και οι συντάκτες του Presspop Μίμης Πλέσσας και Τάσος Σταυρόπουλος. Στην Αθήνα θα παίξουν live οι Noise Figures και ο Moa Bones. Οπότε λίγο πριν αρχίσουμε να ετοιμάζουμε τις αποσκευές μας για τα Κουφονήσια θα έχουμε την ευκαιρία να μπούμε στο κλίμα του festival μέσω αυτών των δύο party.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon