Fashion Facts #18

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Της Ελισάβετ Φάκου

Πρώην πιλότος βομβιστής του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου, ο Emilio Pucci ξεκίνησε την καριέρα του στον χώρο της μόδας, σχεδιάζοντας ρούχα και εξοπλισμό για σκι, ειδικά για την φωτογράφιση μιας φίλης του, και τα οποία κυκλοφόρησαν στο Harper’s Bazaar.

Η καριέρα του όμως εκτοξεύτηκε όταν η Marilyn Monroe, έγινε θαυμάστρια του Ιταλού σχεδιαστή και των ζωντανών χρωμάτων που χρησιμοποιούσε στις δημιουργίες του. Η ίδια ετάφη σε ένα από τα αγαπημένα της φορέματα Emilio Pucci, ένα ανοιχτό πράσινο φόρεμα.

Η αδερφή της Marilyn, Bernice Miracle, όταν η Marilyn πέθανε ζήτησε από την βοηθό της Monroe, Eunice Murray, να δείξει στους ανθρώπους που είχαν αναλάβει την κηδεία, που βρίσκονται τα απαραίτητα για να προετοιμάσουν τα πάντα, μιας και η ίδια δεν είχε καλές σχέσεις με την αδερφή της για χρόνια. “Που είναι τα μπλε φορέματα; Το μπλε ήταν το αγαπημένο της χρώμα, όταν την ήξερα εγώ” έλεγε η κυρία Miracle με την Eunice να της απαντάει “Όχι τον τελευταίο καιρό”. “Ίσως θα έπρεπε η κυρία Eunice να μας δείξει ποιό ήταν το αγαπημένο της φόρεμα”  είπε ένας από αυτούς που οργάνωνε την κηδεία. Η Eunice πήγε προς την ντουλάπα, έβγαλε το εντυπωσιακό πράσινο Pucci φόρεμα και το άφησε να πέσει στην άκρη του κρεβατιού της Marilyn, “Αυτό νομίζω ότι μας κάνει” είπε η αδερφή της και έτσι και έγινε. Η Marilyn Monroe συνοδεύτηκε στην τελευταία της κατοικία με το πιο εντυπωσιακό της Pucci φόρεμα.

                              

                       

                             

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon