Up Festival: 16,17,18 Ιουλίου στα Κουφονήσια

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά θα πραγηματοποιηθεί το Up Festival στα Κουφονήσια και πιο συγκεκριμένα στη παραλία Πορί. Όπως κάθε χρόνο κεντρικό πρόσωπο θα είναι ο Παύλος Παυλίδης, ο οποίος εν άγνοιά του ήταν και ο λόγος δημιουργίας του festival. Βλέπετε κάποιοι αγαπούν τόσο πολύ τη μουσική του Παυλίδη που έστησαν ολόκληρο festival στα Κουφονήσια απλά πιστέυοντας ότι εκεί θα είναι το ιδανικό μέρος για να ακουστούν οι στίχοι και η μουσική του. Με τη πάροδο των χρόνων το Up μεγάλωσε και τα τελευταία χρόνια συγκεντρώνει τα σημαντικότερα ονόματα της ελληνικής μουσικής. Φέτος εκτός του Παυλίδη θα εμφανιστούν οι Σtella, Vodka Juniors, Cave Children, My Drunken Haze, Whereswilder, Φοίβος Δεληβοριάς, No Clear Mind, Sillyboy, Bazooka, Daphne And The Fuzzz, Moa Bones, Ειρήνη Σκυλακάκη, Xaxakes και Melorman. Ειδική μνεία πρέπει να κάνουμε στον Melorman, όντας ο πιο πιστός στρατιώτης του Up, μιας και μαζί με τον Παυλίδη είναι οι μοναδικοί που έχουν εμφανιστεί όλες τις χρονιές και έναν από τους πιο ενδιαφέροντες παραγωγούς ηλεκτρονικής μουσικής που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το να βρεθεί κάποιος στα Κουφονήσια εκείνες τις ημέρες είναι μία πραγματική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon