Ένα παραμύθι για τις Καρυάτιδες ζωντανεύει στις "38 μοίρες και 14 λεπτά"

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το βιβλιοπωλείο «38 μοίρες και 14 λεπτά» και οι εκδόσεις «Χρυσομηλιά» διοργανώνουν το Σάββατο 23 Μαΐου 2015 και ώρα 11.30 π.μ. στο χώρο του βιβλιοπωλείου (Κολοκοτρώνη 34, Πάτρα) παρουσίαση, με δραματοποιημένη αφήγηση, του βιβλίου «Οι Μαγεμένες Κόρες του Κάστρου» από τη συγγραφέα του Ιωάννα - Μαρία Γιακουμάκη

Στο παραμύθι η μικρή Ελευθερία, με συντροφιά τη γάτα της τη Ρόδω και με τη βοήθεια της γιαγιάς της, η οποία ξέρει τις μαγικές λέξεις που μας ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο, ξετυλίγει το κουβάρι της αρπαχθείσας Κόρης από τον λόρδο Έλγιν...

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του πρόσφατου εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων και απευθύνεται σε παιδιά μεγαλύτερα των 8 ετών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon