Παζάρι βινυλίου αυτό το Σαββατοκύριακο στο Mousikon

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μάη από τις 12:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ , οι "Patras Vinyl Lovers" διοργανώνουν ένα ακόμα διήμερο παζάρι βινυλίου . Με ανοιξιάτικη διάθεση , σε έναν φρέσκο χώρο , στο Cafe Mousikon , στην πλ. Όλγας , στο κέντρο της Πάτρας , περιμένουν όλους τους φίλους της μουσικής και του βινυλίου , για να πιούν παρέα καφέ , να κουβεντιάσουν , να γνωρίσουν καινούριους φίλους και φίλες που έχουν την ίδια τρέλα με αυτούς και φυσικά να εμπλουτίστουν οι δισκοθήκες με γνωστά και άγνωστα διαμάντια (7'' και 12'') .

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon