Unlock your Career Potential: Ένα σεμινάριο καριέρας στο πλαίσιο του Job Fair Athens

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Στο πλαίσιο του Job Fair Athens 2015, διοργανώνεται σεμινάριο από την τοπική επιτροπή της Πάτρας με τίτλο “Unlock your Career Potential’’, την Πέμπτη 7 Μαΐου και ώρα 11:00 - 14:00 στην Αίθουσα Διαλέξεων της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Πατρών.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι ομιλητές, κύριοι Γιάννης Κανελλόπουλος (Practice Leader- Software Improvement Group), Μανώλης Λαμπόβας (Marketing Manager- HEPIS & Global Microsoft Youthspark Advisor), Θύμιος Γερασιμόπουλος (Engineer- TOBEA Seatrac) και Κωνσταντίνος- Παναγιώτης Κωστόπουλος (Σύμβουλος Γραφείου Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Πατρών) θα αναφερθούν σε μια ποικιλία θεμάτων, από τα πρώτα βήματα στην αγορά εργασίας και την ορθή σύνταξη βιογραφικού σημειώματος μέχρι και την επιχειρηματικότητα.

Πιο συγκεκριμένα τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι:

  • Πώς να συντάξω ένα επιτυχημένο βιογραφικό σημείωμα; (Κ. Κωστόπουλος)

  • Μετά το πανεπιστήμιο τι; Μία ιστορία επαγγελματικού αποπροσανατολισμού (Γ. Κανελλόπουλος)

  • Empowering Young People to Unleash their Potential (Μ. Λαμπόβας)

  • Passion for Innovation (Θ. Γερασιμόπουλος)

Το Job Fair Athens είναι μια διημερίδα καριέρας με φοιτητικό, εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό και πανελλήνιο χαρακτήρα που απευθύνεται σε νέους, απόφοιτους πολυτεχνικών, τεχνολογικών και οικονομικών σχολών, με πρωταρχικό στόχο να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ φοιτητών και αγοράς εργασίας.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν και για συμμετοχή μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon