Το μεγάλο κυνήγι των αυγών

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Λόγω των ημερών, σας παρουσιάζουμε μια από τις μεγαλύτερες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, «το μεγάλο κυνήγι των αυγών» με πάνω από 260 γλυπτά αυγών, σχεδιασμένα από μεμονωμένους καλλιτέχνες παγκοσμίου φήμης.

Το γνωστό κοσμηματοπωλείο Faberge, ήταν ο μεγάλος χορηγός στη φιλανθρωπική εκδήλωση «το μεγάλο κυνήγι των αυγών», που έλαβε μέρος την άνοιξη του 2014 στη Νέα Υόρκη. Το project έδειχνε γλυπτά αυγών, σχεδιασμένα από παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες , τα οποία ήταν κρυμμένα σε διάφορα σημεία του Μανχάταν κατά την διάρκεια της Πασχαλινής περιόδου. Όλα τα έσοδα πήγαν προς όφελος δύο φιλανθρωπικών ιδρυμάτων: το «Elephant Family» και το «Studio in a school». Οι συμμετέχοντες που έλαβαν μέρος στο κυνήγι, είχαν την δυνατότητα να κερδίσουν ένα από τα τρία βραβεία του κοσμηματοπωλείου Faberge. Τα μοναδικά βραβεία ήταν κοσμήματα-μενταγιόν σε σχήμα αυγού, σχεδιασμένα ειδικά για αυτήν την εκδήλωση με πολύτιμους λίθους, όπου η λιανική τιμή τους ανερχόταν στις 125.000 δολάρια. 

Ενδιαφέρον έχει να δείτε μερικά από τα γλυπτά αυγών που παρουσιάστηκαν στους δρόμους του Μανχάταν.  


                            

                            Το μεγάλο βραβείο

Νick Walker                                                                  Ralph Lauren

                     

Faigh Ahmed​                                                               Benjamin Shine

              

David Ling                                                                         Zaha Hadid​

         

Franck De Las Mercedes                                               Kevin Baker

Jason Woodside​                                                          Terry Richardson


[via thebigegghunt]

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon