Μία ακουστική συναυλία στο Ghetto

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Mια ακουστική, συναυλιακή προσέγγιση τραγουδιών απογυμνωμένων από δυνατά ντεσιμπέλ.
Εκεί που μπορεί κανείς να ξανανιώσει στίχους και μελωδίες σπουδαίων Ελλήνων συνθετών και ποιητών, το έργο των οποίων χάραξε σημαντικές εποχές.
Με ανάλογο κοινωνικό περιεχόμενο  και κάποια τραγούδια αφοπλιστικής δύναμης από τη  γειτονική Κάτω Ιταλία.
Ένα πολύ ταιριαστό ντουέτο, η Άννυ Ονουφρίου στο τραγούδι και η συνθέτρια Σοφία Καμαγιάννη στο πιάνο, συνεργάζονται πάνω από μια δεκαετία με πάμπολλες εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, υποστηρίζοντας με ευαισθησία και επιμονή καλλιτεχνικές αξίες μακριά από την κυρίαρχη ισοπεδωτική αισθητική. Με τον ιδιαίτερο τρόπο τους μας προσκαλούν άλλη μια φορά στην συν-κίνηση...

Μόλις πριν λίγες μέρες παρουσίασαν το συγκεκριμένο πρόγραμμα στην ιστορική Απανεμιά (Πλάκα) με εξαιρετική επιτυχία, ενώ νωρίτερα το είχαν ταξιδέψει και στα Γιάννενα.

* “ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ” από το “ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΟΣ Β Γ.Σεφέρης

Άννη Ονουφρίου – τραγούδι
Σοφία Καμαγιάννη – πιάνο , φωνή , καλλιτεχνική επιμέλεια

Στο Ghetto: Ευμύλου 8(δίπλα στο ξενοδοχείο SMART), 6906 248005
Παρασκευή  3 Απριλίου , ώρα 21.30, είσοδος 8 ευρώ

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon