



Καινούργια στήλη για το PressPop! Τι πιο επίκαιρο για την καινούρια στήλη από ένα άρθρο αφιερωμένο στα 9 πιο ενοχλητικά χαρακτηριστικά ενός designer!
Υπάρχουν λόγοι για να μην βγεις ραντεβού με έναν designer και υπάρχουν λόγοι για να βγεις, αλλά ένα είναι το σίγουρο, το ραντεβού δεν θα είναι πότε βαρετό.
Η ομάδα Spiralytics, αποφάσισε να κάνει μια έρευνα με την designer Jevie Palalay περιγράφοντας ποια νομίζει πως είναι τα 9 πιο εκνευριστικά χαρακτηριστικά ενός designer.
Η ίδια εξηγεί «Νομίζω πως μιλάω εκ μέρους όλων των designers, όταν λέω πως αυτή η δουλειά αλλάζει τον τρόπο που σκεφτόμαστε και δρούμε στον έξω κόσμο, χωρίς καν να το συνειδητοποιήσουμε .Κάποια είναι καλά, αλλά κάποια άλλα είναι πολύ εκνευριστικά για τους non-designers, και ειδικά για αυτούς που βγαίνουν ραντεβού μαζί μας».
Κοιτάξτε τη λίστα της Palalay και δείτε αν συμφωνείτε με κάποια ή με όλα!
[via Spiralytics]