Τα 9 πιο ενοχλητικά πράγματα που κάθε designer κάνει

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Καινούργια στήλη για το PressPop! Τι πιο επίκαιρο για την καινούρια στήλη από ένα άρθρο αφιερωμένο στα 9 πιο ενοχλητικά χαρακτηριστικά ενός designer!

Υπάρχουν λόγοι για να μην βγεις ραντεβού με έναν designer και υπάρχουν λόγοι για να βγεις, αλλά ένα είναι το σίγουρο, το ραντεβού δεν θα είναι πότε βαρετό.

Η ομάδα Spiralytics, αποφάσισε να κάνει μια έρευνα με την designer Jevie Palalay περιγράφοντας ποια νομίζει πως είναι τα 9 πιο εκνευριστικά χαρακτηριστικά ενός designer.

Η ίδια εξηγεί «Νομίζω πως μιλάω εκ μέρους όλων των designers, όταν λέω πως αυτή η δουλειά αλλάζει τον τρόπο που σκεφτόμαστε και δρούμε στον έξω κόσμο, χωρίς καν να το συνειδητοποιήσουμε .Κάποια είναι καλά, αλλά κάποια άλλα είναι πολύ εκνευριστικά για τους  non-designers, και ειδικά για αυτούς που βγαίνουν ραντεβού μαζί μας».

Κοιτάξτε τη λίστα της Palalay και δείτε αν συμφωνείτε με κάποια ή με όλα![via Spiralytics]

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon