O "Γυάλινος Κόσμος" του Tennessee Williams στο Λιθογραφείον

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για την εαρινή παραγωγή του θεάτρου Λιθογραφείον, το έργο του Tennessee Williams "Γυάλινος Κόσμος", σε σκηνοθεσία Μαίρης Σιδηρά.

Πρόκειται για μια φιλόδοξη παραγωγή, βασισμένη στο τοπικό καλλιτεχνικό δυναμικό, που μετά με πολύμηνη προετοιμασία, παρουσιάζεται στην κεντρική σκηνή του θεάτρου Λιθογραφείον για 12 παραστάσεις.

Όπως αναφέρει η σκηνοθέτης της παράστασης Μαίρη Σιδηρά: «Ήταν το 1943, όταν, μέσα από «συγκοπές» ονείρων, πολυζεσταμένες μνήμες και πεπρωμένα αδιάψευστης ήττας, μέσα από νεανικά μπράτσα και αδέξια θέλω, μέσα από τις επικίνδυνες αναδιπλώσεις ενός «γυάλινου κόσμου» κι ενώ η ανεργία λυγίζει την Αμερική και η θηριωδία του ναζισμού την Ευρώπη, ο Tennessee Williams έγραψε τον Γυάλινο Κόσμο, για να αναζητήσουμε, ακόμη μία φορά, την κοφτερή λάμψη της επιθυμίας μας»

Συντελεστές:
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Νίκος Σπάνιας
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μαίρη Σιδηρά
ΣΚΗΝΙΚΑ – ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ: Παναγιώτης Καρώνης
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Εύη Μαμίδη
ΜΟΥΣΙΚΗ: Κοραλία Μπατίστα
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΦΩΤΩΝ: Ευανθία Δρακονταειδή
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ : Μαρία Κοσσυφίδου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : Γιώργος Παπαδημητρακόπουλος
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: area 51

ΠΑΙΖΟΥΝ:
ΜΗΤΕΡΑ (Αμάντα Γουίνγκφιλντ): Μαρία Καλλιαμβάκου
ΓΙΟΣ (Τομ): Σπύρος Κανελλάκης
ΚΟΡΗ (Λώρα): Μελίνα Κουτσοχέρα
ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ (Τζιμ Ό Κόνορ): Ευάγγελος Μιχάλης

Πρώτη παράσταση Σάββατο 14 Μαρτίου
Παραστάσεις από Τετάρτη έως Κυριακή μέχρι 29 Μαρτίου, στις 9:30 το βράδυ
Γενική είσοδος: 12 € Μειωμένο: 8 €
Για πληροφορίες και κρατήσεις στο 2610 328 394

Θέατρο Λιθογραφείο
Μαιζώνος 172Β, Πάτρα

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon