Η Σtella live στον Συνδετήρα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Η Στέλλα Χρονοπούλου, πιο γνωστή με το καλλιτεχνικό της όνομα Σtella, είναι ποπ τραγουδίστρια-συνθέτρια, ζωγράφος και πολυ-οργανίστρια. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα όπου τέλειωσε τις σπουδές της στη Σχολή Καλών Τεχνών, ενώ συγχρόνως ξεκίνησε να γράφει μουσική.

Το 2010 η Σtella συμμετείχε στο album "Happened Before" των My Wet Calvin. Στην αρχή της ίδιας χρονιάς συμμετείχε στη μπάντα των Expert Medicine, όπου εκεί συνάντησε τον κιθαρίστα και παραγωγό Αλέξη Ζαμπάρα με τον οποίο έφτιαξαν τους Fever Kids το 2011. Το πρώτο τους single "Holding Grass" κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2014 από την Inner Ear και τους χάρισε πολύ καλές κριτικές.

Το 2012 κυκλοφόρησε στη σελίδα της στο soundcloud το πρώτο της EP με τίτλο "Keep Me Naked". Πέρα από την προσωπική της δουλειά έχει συνεργαστεί με διάφορους Έλληνες καλλιτέχνες όπως: Sillyboy, Coti K, NTEiBINT, Sad Disco και δημιούργησε το συγκρότημα των Chest μαζί με τον Μπάμπη Θεοχάρη.

Το πρώτο της προσωπικό album κυκλοφόρησε στις το Φεβρουάριο του 2015 από την Inner Ear.

Ο κόσμος του album της “Σtella” ξετυλίγεται σε 10 κομμάτια όπου η αγάπη για τα 80’s είναι εμφανής, τα συνθεσάιζερ ενισχύονται από τους ήχους funky κιθάρας και δυναμικού μπάσου, τα disco beats και οι πολύχρωμες ποπ υφές αγκαλιάζουν τα μοναδικά φωνητικά της Στέλλας. Το album ηχογραφήθηκε το 2014 και η ίδια έχει γράψει τη μουσική και τους στίχους και έχει παίξει τα περισσότερα όργανα, ενώ την παραγωγή υπογράφουν η Σtella και ο Nteibint. Τα κομμάτια “Detox” και “Picking Words” έχουν ήδη αγαπηθεί από το ραδιόφωνο και το album αναμένεται να είναι ανάμεσα στους καλύτερους ποπ δίσκους της χρονιάς.

Κυριακή 15 Μαρτίου στις 22:00
Είσοδος Ελεύθερη

Συνδετήρας, Αλ. Υψηλάντου 146, Πάτρα

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon