Ο Ραψωδός Φιλόλογος live στο Ghetto

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής hip hop σκηνής θα εμφανιστεί αυτό το Σάββατο στη πόλη μας και πιο συγκεκριμένα στο χώρο του Ghetto. Ο Ραψωδός Φιλόλογος, μετά από 3,5 χρόνια δισκογραφικής απουσίας επιστρέφει στην Πάτρα για την παρουσίαση του τέταρτου προσωπικού του δίσκου με τίτλο «Κελί 218» και επανασυστήνεται, μόνος στη σκηνή, με επιλεγμένα κομμάτια από το «Σε μια τόση δα στιγμή...» μέχρι και την τελευταία κυκλοφορία σε ένα πρόγραμμα με διάρκεια πάνω από 2,5 ώρες με παλιό, νέο αλλά και ακυκλοφόρητο υλικό. Καλεσμένοι στη σκηνή οι Feel In’, σε μια ακόμα συνάντηση on stage μετά από χρόνια.

Ώρα έναρξης: 20:30
Είσοδος: 10 euro
Προπώληση περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων: 8 euro
Σημεία Προπώλησης:Citrus Ink- Ηχότοπος - Discover

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon