Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης live στο Ghetto

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Ο έντεχνος Θεσσαλονικιός τραγουδοποιός Δημήτρης Ζερβουδάκης, θα έρθει στην Πάτρα για μια νέα μουσική συνάντηση με το κοινό της Δυτικής Ελλάδας.
Κουβαλώντας στις αποσκευές του τις μουσικές και τα στιχάκια του, την αγάπη του για αυτό που κάνει μα και την δύναμη μιας σταθερής παρέας, έρχεται να μας «ταξιδέψει» για μια ακόμη φορά κατά τον προσφιλή του τρόπο.
Για ένα βράδυ την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015 αναμένεται να ζωντανέψουν οι μελωδίες, τα λόγια, τα ποιήματα και η «επικοινωνία» με τραγούδια που αγαπήθηκαν μες τα χρόνια. Η Ανατολή συναντά την Δύση, με έναν μοναδικό τρόπο που ο Δημήτρης Ζερβουδάκης γνωρίζει καλά. Έναν τρόπο που υπηρετεί ακόμη καλύτερα με την ιδιαίτερη φωνή και ερμηνεία του.
Με αιχμή τη νέα δισκογραφική πρόταση του με τίτλο «Ζωής Παιχνίδια» (μια ανεξάρτητη παραγωγή από τις εκδόσεις ΚΥΜΑ, που εξαντλήθηκε και επανακυκλοφόρησε), η δύναμη της παρέας θα ταξιδέψει το Πατρινό κοινό μέσα από τα τραγούδια σε έρωτες, στιγμές, βιώματα, ήττες μα και νίκες.
Το πρόγραμμα αυτό ο Δημήτρης Ζερβουδάκης μαζί και με την Σοφία Γεωργαντζή και έξι μουσικούς το είχε παρουσιάσει πέρυσι την άνοιξη με επιτυχία στον Σταυρό του Νότου Plus στον Ν. Κόσμο στην Αθήνα.

 

*Να προσθέσουμε πως αριθμημένα συλλεκτικά τα αντίτυπα και της 2ης έκδοσης της νέας δουλειάς του τραγουδοποιού «Ζωής Παιχνίδια», θα διατίθενται στην πόρτα του Ghetto beer food and more στην οδό Ευμήλου, κοντά στο κτίριο της ΔΕΗ στην Πάτρα, την βραδιά της συναυλίας στις 6/3/2015 το βράδυ, μιας και δεν διατίθενται στο εμπόριο!

Οι πόρτες ανοίγουν 21:00
Σημεία πώλησης προσκλησεων:
Ηχοτοπος
Discover
Παπασωτηρίου και στο πανεπιστήμιο
Τιμή εισόδου 10€

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon