Πήγαμε στο live των Carte Postale

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι Carte Postale εμφανίστηκαν ζωντανά την Τετάρτη στον Συνδετήρα. Λίγο πριν η πόλη μπει στη τελική ευθεία του Καρναβαλιού, οι Carte Postale πραγματοποίησαν ακόμα μία επιτυχημένη συναυλία στη πόλη τους. Οι πόρτες άνοιξαν στις 9:30, όπως ήταν προγραμματισμένο και ο κόσμος γέμισε γρήγορα το χώρο. Περίπου μία ώρα μετά η μπάντα ανέβηκε στη σκηνή για να παρουσιάσει το ομώνυμο περσινό ντεμπούτο τους. Έχοντας παίξει αρκετά live στη Πάτρα και με τραγούδια που πλέον έχουν ακουστεί πολύ, οι Carte Postale δεν δυσκολεύτηκαν να κερδίσουν το κοινό. Πάντοτε είναι σημαντικό για το feeling μιας συναυλίας το κοινό να γνωρίζει αρκετά κομμάτια του καλλιτέχνη που παρακολουθεί. Οι Carte Postale είχαν και αυτή τη παράμετρο με το μέρος τους. Εμφανίστηκαν ακόμα πιο δεμένοι από τη προηγούμενη φορά που τους είχα δει και η σκηνική τους παρουσία ήταν πιο έντονη και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Τα κομμάτια διαδέχονταν το ένα το άλλο και ο χώρος γέμισε από τη μελωδική pop του συγκροτήματος. Όργανα ανεβοκατέβαιναν στη σκηνή και αρκετοί σιγοτραγουδούσαν μαζί με τους Carte Postale. Ειδικά κομμάτια όπως το ''Rio'' και το ''Kyklamino'' ήταν φανερό ότι αρέσουν σε πολλούς. Προς το τέλος έπαιξαν και μία διασκευή στο ''The Man Who Sold The World'' του David Bowie, αρκετά πιστή στο πνεύμα της πρωτότυπης εκτέλεσης. Οι Carte Postale φαίνεται ότι τους αρέσει αυτό που κάνουν και αυτό θα είναι το διαβατήριό τους για το μέλλον. Εξάλλου οι μπάντες που δουλεύουν μόνο μπροστά μπορεί να πάνε και οι Carte Postale ανήκουν σε αυτή τη κατηγορία.

Φωτογραφίες: Παντελής Νικολακόπουλος

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon