"Υπερπαραγωγή": Oυάν-μαν σταντ-απ κόμεντι σόου στο θέατρο act

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Μετά την επιτυχημένη πορεία του «Αντί Διδακτορικού», του πρώτου μαγνητοσκοπημένου μονολόγου Έλληνα σταντ-απ κωμικού με πάνω από 450 χιλιάδες προβολές στο διαδίκτυο, και λίγο πριν την κατάρρευση της χώρας, το τέλος του κόσμου και την επίτευξη της παγκόσμιας ειρήνης, ο Δημήτρης Δημόπουλος έρχεται στο θέατρο act για να παρουσιάσει μετά από σειρά σολντ-άουντ παραστάσεων στη Θεσσαλονίκη την «Υπερπαραγωγή» για μία μοναδική παράσταση στις 14 Φεβρουαρίου.

Μια εναλλακτική πρόταση για τη γιορτή των ερωτευμένων, για όσους πιστούς και μη! Πρόκειται για το μετά-υπαρξιακό δράμα ενός συνανθρώπου μας που αμφισβητεί την εθνική του ταυτότητα, απάγεται από εξωγήινους, παραληρεί στη θέα των γκρίκλις, μα στο τέλος βρίσκει τη λύτρωση στα μυστικά της γλώσσας. Μια «Υπερπαραγωγή» προδιαγραφών εξωτερικού -μα προϋπολογισμού εσωτερικού- όπου ο ήρωας μάχεται με μοναδικά του όπλα το μικρόφωνό του και το γέλιο του κοινού.

Σάββατο 14/2 στις 21:30 στο θέατρο act
Εισιτήρια: γενική είσοδος 8€
Πληροφορίες-κρατήσεις: 6936122263, 2610272037
www.act-theater.gr

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon