Παύλος Παυλίδης & The B-movies live στο Θέατρο Λιθογραφείον

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Η Inner Ear και το Δίηχο περήφανα παρουσιάζουν τον αγαπημένο Παύλο Παυλίδη και τους B-movies στο Θέατρο Λιθογραφείον.

Ο Παύλος Παυλίδης δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Είναι ένας καλλιτέχνης που από το ξεκίνημά του πειραματίζεται, ρισκάρει στον ήχο του, διατηρώντας υψηλή αισθητική και στιχουργικό βάθος και συνεχίζει έτσι.

Έρχεται μαζί με τους B-Movies για να μας διηγηθεί «Ιστορίες που ίσως έχουν συμβεί» σ' ένα πρόγραμμα από όλη τη μουσική πορεία του που θα περιλαμβάνει τραγούδια από την εποχή των Ξύλινων Σπαθιών έως και τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες του.

Μαζί του, τα τελευταία χρόνια, οι B–Movies που με δικό τους ιδιαίτερο τρόπο «ερμηνεύουν» τα τραγούδια του Π.Παυλίδη.

Από τη συναυλία δε θα λείψουν και καινούρια τραγούδια που ετοιμάζουν αυτό τον καιρό.

Οι Β-Movies είναι οι: Τόλης Δεληγιάννης (μπάσο), Αλέκος Σπανίδης (τύμπανα), Ορέστης Μπενέκας (πλήκτρα), Θανάσης Τζίνγκοβιτς (ηλ. κιθάρα)

Info
Σάββατο 7 Φεβρουαρίου
Ώρα Έναρξης: 21.30 - Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30
Τιμή Προπώλησης: 10 ευρώ
Τιμή Εισιτηρίου στην είσοδο: 12 ευρώ
Σημεία Προπώλησης: Musical, Δίηχο, Χασομέρι, Λιθογραφείο

Η προπώληση ξεκίνησε

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon