Ο Leon of Athens live στον Συνδετήρα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Ο Leon of Athens, έχει ήδη καταφέρει να αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές από μεγάλα διεθνή μέσα όπως ο Guardian, οι New York Times, το BBC,το ΝΜΕ και το Q Magazine, ενώ το 2014 παρουσίασε τη μουσική του σε αρκετές ευρωπαϊκές πόλεις όπως το Λονδίνο, το Βερολίνο και το Εδιμβούργο. Την ίδια χρονιά, συνεργάστηκε με τον Γιώργο Λάνθιμο για το ‘Baby Asteroid’, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε το video clip για το κομμάτι ‘Pilot’, σε σκηνοθεσία Marie Schuller.

Στη εμφάνισή του στον Συνδετήρα ο Leon θα παρουσιάσει όλα τα κομμάτια από το νέο του δίσκο “Global” ο οποίος κυκλοφόρησε πρόσφατα και έχει τις ρίζες τους στην indie rock και pop μουσική, ενώ παράλληλα αντλεί στοιχεία από την ηλεκτρονική, την folk και την παραδοσιακή μουσική. Επίσης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει τραγούδια από το ντεμπούτο του “Future” καθώς και ορισμένες αγαπημένες διασκευές παρέα με τους guests έκπληξη της βραδιάς.Ο Leon θα πλαισιώνεται από το συγκρότημά του το οποίο απαρτίζουν νέοι Βρετανοί και Έλληνες μουσικοί που συμμετέχουν επίσης σε συγκροτήματα όπως οι Kyla La Grange, Connan Mockasin και Charlotte Gainsbourg.

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 
Έναρξη 21.30
Είσοδος Ελεύθερη

www.leonofathens.com
www.faceboook.com/leonofathens

 
 
Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon