Οι Deadbeat Escapement εμφανίζονται ζωντανά στο Casa Bostani

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου οι Deadbeat Escapement θα εμφανιστούν στη σκηνή του Casa Bostani στην Αθήνα. Θα παρουσιάσουν κομμάτια από προηγούμενες δουλειές, αλλά και κομμάτια που θα βρίσκονται στον επερχόμενο δίσκο τους.

 

 

Λίγα λόγια για το συγκρότημα:

Οι Deadbeat Escapement έχουν πραγματοποιήσει ένα πολύ μεγάλο αριθμό ζωντανών εμφανίσεων σε Ελλάδα, Κύπρο και Πολωνία, έχοντας μοιραστεί τη σκηνή με Puressence, The Veils, Vassilikos, Τσάτσου, Παυλίδη, Rous, Craig Walker και πολλούς άλλους. Το 2013 κερδίσαν το διαγωνισμό του Αντ1 “The Band Project”.
Μετά από μια πολύχρονη διαδρομή ηχογραφούν στο NoiseBox Studio την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά και υπογράφουν συμβόλαιο με την EMG Records. Το CD τους με τίτλο “Contradiction” κυκλοφόρησε στην Αμερική το Μάρτιο του 2013.
Συνδιάζοντας τον ήχο τους με video art, installations, θέατρο και λογοτεχνία, έχουν όλα τα χαρακτηριστικά μιας Art/Post Rock μπάντας. Οι ήχοι τους ακολουθούν τα χνάρια των Pink Floyd, David Bowie, King Crimson και Slow Dive, ενώ τους χαρακτηρίζουν τα ethereal φωνητικά και τα δυναμικά ξεσπάσματα.
Το μεγαλύτερο μέρος του live τους αποτελείται από τα κομμάτια του τελευταίου τους δίσκου, ενώ παράλληλα παρουσιάζεται και ένα μικρό δείγμα της μελλοντικής δισκογραφικής τους δουλειάς που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2015.
Εμφανίζονται με το όνομα Deadbeat Escapement από το 2006 και με το νέο line up αποτελούνται από τους:
Τρύφωνας Τρυφωνόπουλος (guitars)
ιωαννης & κοψινης (drums)
Γιώργος Ζωγράφος (bass),
Κωνστάντζα (vocals, guitars) και
Γιώργο Κωσταρά (vocals, guitars)


Ώρα έναρξης 20:30
Είσοδος 5 €
Πληροφορίες και κρατήσεις 210 8233352

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon