Μια φωτογραφική βόλτα στο Βερολίνο

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Η «πολύ- εθνική» πρωτεύουσα, κέντρο του πολιτισμού και των τεχνών, μαγεύει κάθε επισκέπτη της. Οι έντονες αντιθέσεις της μαρτυρούν το πρόσφατο παρελθόν της. Γειτονιές, που φιλοξενούν υπέροχα στέκια και ιδιαίτερα μαγαζιά και με τις νύχτες να ζωντανεύουν τους δρόμους, με τους νέους, να απολαμβάνουν το ποτό τους με κάθε είδους μουσικά ακούσματα. Οι κυριακάτικες υπαίθριες αγορές της, θησαυρός για κάθε συλλέκτη και λάτρη μοναδικών αντικειμένων. Εικόνες, από μια πόλη, που αγαπήθηκε από τους κατοίκους της και τους ταξιδευτές.

Φωτογραφικό ρεπορτάζ για το Presspop.gr από την ΚΑΠΑ ΚΑΠΑ.


Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon