"Το κορίτσι που ζήτησε μια βελόνα, μια απλή βελόνα" στο θέατρο act

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

"...μια απλή βελόνα"... εκεί που η σκέψη κάνει το απλό πολύπλοκο και αφανίζει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια... 

 Tο Θέατρο Χωρίς Αυλαία ζωντανεύει την περιπέτεια της πολιτείας του Σαρλενάκ, όπου οι στενόμυαλοι κάτοικοι, με πρωτεργάτη τον Δήμαρχο, στήνουν παγίδα στον ίδιο τους τον εαυτό. Ένα σωρό συμφορές έχουν πλακώσει την πολιτεία του Σαρλενάκ, όταν ξαφνικά εμφανίζεται από το πουθενά ένα παράξενο κορίτσι για να σώσει τους κατοίκους. Θα μπορέσει, όμως, ένα μικρό κορίτσι να βάλει μυαλό στους άπληστους  και άμυαλους δημοτικούς συμβούλους της πολιτείας;

Θα το μάθουμε την Δευτέρα 29  και την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014, στις 12:00 το μεσημέρι,  στο θέατρο act, όπου το Θέατρο Χωρίς Αυλαία μεταφέρει στη σκηνή  «Το κορίτσι που ζήτησε μια βελόνα, μια απλή βελόνα»,  αυτό το τόσο σύγχρονο παραμύθι του Χρήστου Μπουλώτη.

Μέσα από τον κόσμο του κουκλοθεάτρου, του τρισδιάστατου θεάτρου σκιών και της ζωντανής μουσικής, μέσα από συνεχείς εναλλαγές κωμικών και δραματικών καταστάσεων, μέσα από την καυστική φαιδρότητα της κούκλας και τη μαγεία της σκιάς θα ταξιδέψουμε σ’ αυτήν την αλλόκοτη πολιτεία.

Η θεατρική διασκευή- σκηνοθεσία είναι του Δημ. Σιούντα, η εικαστική σύνθεση-κούκλες-φιγούρες είναι της  Κων/νας Αντωνιάδου και η μουσική του Περ. Σιούντα που τη ζωντανεύει μαζί με τον Θάνο Νικόπουλο.

Παίζουν: Κων/να Αντωνιάδου, Παναγιώτης Πλατής, Δημήτρης Σιούντας.
Δευτέρα 29  και Τρίτη 30 Δεκεμβρίου στις 12:00
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 2610272037 & 6936122263
Διάρκεια παράστασης: 45 λεπτά
Γενική είσοδος: 5 ευρώ
Το έργο απευθύνεται σε όλους – μικρούς και μεγάλους.
www.act-theater.gr

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon