Οι Glasvegas στην Αθήνα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Πριν από λίγες ώρες με σχετικό post σε κοινωνικό δίκτυο η Detox Events ανακοίνωσε τη παρουσία των Σκωτσέζων indie rockers Glasvegas στην Αθήνα στις 25.02.2015 και συγκεκριμένα στο Gagarin 205.

Οι Glasvegas αποτελούν δημιούργημα του πρώην ποδοσφαιριστή James Allan, έχοντας στο ενεργητικό τους από το 2008 μέχρι και σήμερα τέσσερις πολύ καλούς δίσκους, με το αποκορύφωμά τους να αποτελεί ακόμα ο δίσκος με τον οποιό μας συστήθηκαν, ο ομώνυμος Glasvegas. Ένας δίσκος πολύ συναισθηματικός που αποτιμά τον δικό του φόρο τιμής στη Σκωτσέζικη Shoegaze σκηνή και με την ιδιαίτερη φωνή και προφορά του Allan καθιέρωσε τους Glasvegas στο ευρύ κοινό!

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι Glasvegas θα βρεθούν στην Ελλαδα, όπου σίγουρα υπάρχει κόσμος που έμεινε πολύ ευχαριστημένος με αυτή την εξέλιξη. Μένει να ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέριες, καθώς και η επίσημη ανακοίνωση από τη μπάντα.

 
Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon