Οι "String Demons" τη Δευτέρα στην Πάτρα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Μια ξεχωριστή συναυλία με τους «String Demons» θα δοθεί το βράδυ της Δευτέρας 15/12 (10.00 μ.μ.) στο Del Bar της Τριών Ναυάρχων. Ο βιολοντσελίστας Κωνσταντίνος Μπουντούνης και η βιολονίστα Λυδία Μπουντούνη σχημάτισαν μόλις από τον περασμένο Μάρτιο τους «String Demons» (Δαίμονες των Εγχόρδων), όμως έχουν ήδη ξεχωρίσει για τις διασκευές τους σε τραγούδια απ' όλα τα είδη της μουσικής.

Μετά τη sold out συναυλία τους στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών κι ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει τις εμφανίσεις τους ως καλεσμένοι του Στέφανου Κορκολή στην Αθήνα, οι «String Demons» θα βρεθούν στην Πάτρα, για να παίξουν στην κυριολεξία... τα πάντα: Από λαϊκά τραγούδια μέχρι heavy metal, από κλασικά μέχρι παραδοσιακά κομμάτια και... ό,τι άλλο φανταστείτε... Σε μια βραδιά με τρέλα, έγχορδα και πολλή μουσική!

 

 

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon