Το teaser trailer του Short Fuse

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το ''Short Fuse'' είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία για το σκηνοθετικό δίδυμο των Ανδρέα Λαμπρόπουλου και Κώστα Σκύφτα. Το σενάριο της ταινίας το υπογράφει ο Κώστας Σκύφτας και ο Κωνσταντίνος Μουτσινάς. Για τους νεαρούς σκηνοθέτες είχε προηγηθεί το πολυβραβευμένο Dead On Time, μία μικρού μήκους ταινία που προφανώς λόγω της μεγάλης επιτυχίας που σημείωσε, τους άνοιξε το δρόμο προς μεγαλύτερες παραγωγές. Το ''Short Fuse'' είναι μία action/thriller ταινία και υπόσχεται να κρατήσει το ενδιαφέρον του θεατή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. To cast της ταινίας αποτελείται από πολλούς πρωταγωνιστές, μεταξύ των οποίων είναι ο Αποστόλης Τότσικας, Ευγενία Δημητροπούλου,Τάσος Νούσιας, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Θοδωρής Αθερίδης και Νίκος Ορφανός. Τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο τον έχω γνωρίσει από την εποχή που δοκίμαζε να παίξει drums στο συγκρότημα των Playground Noise και τελικά τα κατάφερε. Αυτό που τον διέκρινε εξαρχής είναι η τεράστια επιμονή του και η τελειομανία του με ότι αγαπά. Το να γυρίζει αρχικά μικρά video ήταν το μεγάλο του πάθος και αυτό πλέον τον οδήγησε και στη πρώτη του ταινία. Είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα επιβεβαιώσει τις προσδοκίες που υπάρχουν. Για μία πρώτη γεύση μπορείτε να δείτε το teaser trailer της ταινίας.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon