"Διεκδικώντας το αύριο σήμερα": Παρουσίαση του βιβλίου του Ανδρέα Καλλιβωκά

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι εκδόσεις ΤΟ ΔΟΝΤΙ διοργανώνουν τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου στις 7 το βράδυ παρουσίαση του βιβλίου του Ανδρέα Καλλιβωκά «Διεκδικώντας το αύριο σήμερα – Ένα διαφορετικό ταξίδι στην επιχειρηματικότητα». Η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αγοράς Αργύρη (Αγ. Ανδρέου 12, Πάτρα).

Θα μιλήσουν οι:
- Γιωργος Καραχαλιος, Καθηγητής Τμήματος Φυσικής Πανεπιστημίου Πατρών
- Μιχάλης Μόνος, Διευθυντής Πωλήσεων Κλάδου Φαρμακείων Johnson & Johnson Hellas Consumer SA
- Ανδρέας Καλλιβωκάς, Φαρμακοποιός.

Μέρος των εσόδων από την πώληση του βιβλίου θα διατεθεί στο «Χαμόγελο του παιδιού».

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Οι βασικές έννοιες που διέπουν διαχρονικά κάθε επαγγελματική αλλά και ανθρώπινη πράξη βασίζονται σε τέσσερις πυλώνες: Επικοινωνία – Πελάτης – Εξυπηρέτηση – Πώληση. Η εμβάθυνση σε αυτές τις έννοιες δεν βοηθά μόνο την επαγγελματική μας ανέλιξη αλλά και το ίδιο το ανθρώπινο γίγνεσθαι. Η σωστή και ισορροπημένη διαχείριση αυτών των εννοιών οδηγεί στην πέμπτη και βαθύτερη έννοια που είναι η Ευτυχία, γιατί «ευτυχία είναι όταν αυτά που σκέφτεσαι, αυτά που λες και αυτά που κάνεις, βρίσκονται σε αρμονία» (Μαχάτμα Γκάντι).

Το βιβλίο αναλύει τον τρόπο λειτουργίας μιας υγιούς επιχείρησης, υποστηρίζοντας την ανάγκη ανάπτυξης της διαλεκτικής στη σύγχρονη επιχειρηματική πρακτική. Δείχνει τον δρόμο και θέτει το πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας μεταξύ εργαζομένων και εργοδοσίας.

Η πρακτική εφαρμογή των όσων περιγράφονται στον τομέα των φαρμακευτικών επιχειρήσεων, δίνει ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον για τους επαγγελματίες και τους επιστήμονες του κλάδου.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon