Fashion Facts #6

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Μια εξοργιστική ιστορία είναι αυτή που πρόκειται να σας διηγηθώ και θα ήθελα να ξεκινήσω λέγοντας πόσο αγαπώ τα ζωάκια για να μην υπάρχει παρεξήγηση. “Choupette - the private life of a high-flying fashion cat” είναι το βιβλίο που έχει γραφτεί για το κατοικίδιο γατάκι του Karl Lagerfeld, την Choupette. Το βιβλίο με το χοντρό εξόφυλλο και τις 123 σελίδες σχετικές με το κάτασπρο πανέμορφο γατάκι, εικονογραφήθηκε από τον ίδιο τον Karl Lagerfeld και έχει κάνει ανεξήγητα καλές πωλήσεις για το περιεχόμενο του.

Σαν να μην έφτανε όλη αυτή η δημοσιότητα, την εθνική μέρα της γάτας στις ΗΠΑ, γιορτάζουν ήδη τα 3 χρόνια ζωής της Choupette, η οποία ζει με περισσότερες ανέσεις από ότι το 99% του πλανήτη, έχει 2 υπηρέτριες που φροντίζουν να τρώει στο ειδικό Louis Vuitton πιάτο της, πετάει σε ιδιωτικό αεροπλάνο και έχει και το δικό της iPad καθώς και τον δικό της λογαριασμό στο Instagram με το ονοματεπώνυμό της Choupette Lagerfeld. Στο εν λόγω βιβλίο, μπορείτε να βρείτε συμβουλές διατροφής, υγείας, ομορφιάς και μόδας και φυσικά μόνο για γάτες. Τώρα πια η choupette έχει και την προσωπική της συλλογή με καλυντικά, δημιουργώντας την προσωπική της περιουσία, για να διακοσμήσει τον προσωπικό της χώρο.

Η ίδια η Choupette έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για πολλές από τις δημιουργίες του γνωστού σχεδιαστή καθώς και πολλών fashion project ανά τον κόσμο. Ο “μπαμπάς” της εμπνεύστηκε την διάσημη γούνινη Fendi κλειδοθήκη, παπούτσια με τα μάτια της και ολόκληρες συλλογές με την υφή της γούνας της. Διάσημα it girls περιμένουν το Halloween για να ντυθούν σαν το διάσημο γατάκι και η ίδια η Choupette έχει κάνει περισσότερα εξώφυλλα και φωτογραφήσεις και από διάσημα μοντέλα που θα παρακαλούσαν για την καριέρα της. H Choupette είναι μια Diva!

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon