Fashion Facts #2

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Αναρωτηθήκατε ποτέ πως ξεκίνησε η ιδέα του γνωστού σε όλες μας παπουτσιού μπαλαρίνα; Αναρωτήθηκα εγώ για εσάς και αποφάσισα να αναζητήσω την αλήθεια. Σε αυτή μου την αναζήτηση ανακάλυψα πως η αγαπημένη star όλων των εποχών Brigitte Bardot ήταν χορεύτρια κλασσικού μπαλέτου και πως πάνω στην απελπισία της, ζήτησε από την σχεδιάστρια Rose Repetto να δημιουργήσει κάτι εξίσου ελαφρύ, όσο τα παπούτσια χορού της. Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκαν για πρώτη φορά οι μπαλαρίνες με όνομα “Cendrillon”, γνωστές για την άνεση και την κομψότητα τους.

Φυσικά η Brigitte δεν είχε την αποκλειστικότητα, από τότε και ύστερα όλες οι stars υιοθέτησαν τη νέα μόδα και τα συγκεκριμένα παπούτσια τα είδαμε να τα φοράνε Sofia Lauren, Audrey Hepburn και πολλές άλλες. Τώρα πια ξέρουμε ποιον πρέπει να ευχαριστούμε γι’αυτή την έμπνευση.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon