Οι Electric Litany live στο Λιθογραφείον

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι αγαπημένοι Electric Litany επιστρέφουν στα πάτρια εδάφη.

Θα εμφανιστούν στην Πάτρα, σε μία μοναδική συναυλία, το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στο “ΛΙΘΟΓΡΑΦΕΙΟΝ”.

Το συγκρότημα, που από το 2007 ακολουθεί μια εντυπωσιακή καλλιτεχνική πορεία, κυκλοφόρησε φέτος το δεύτερο άλμπουμ του, με τίτλο «Enduring Days You Will Overcome», με παραγωγό τον διάσημο Alan Parsons, συνεργάτη των The Beatles και Pink Floyd. Το άλμπουμ αντλεί έμπνευση από διαφορετικές πηγές. Αιθέριες κιθάρες, ονειρικά ηχοτοπία και η σαγηνευτική φωνή του Αλέξανδρου Μίαρη, μεταφέρουν ένα μήνυμα ελπίδας και ελευθερίας, με τον πιο ευγενικό και δυναμικό τρόπο.

Η κατά το ήμισυ ελληνική μπάντα εμπνέεται από τον σκοτεινό ήχο των Joy Division, The Cure και την απόκοσμη αισθητική της 4AD και φτιάχνει μικρά κομψοτεχνήματα, μπολιασμένα με ρομαντισμό και υποψίες από τον ήχο των περίφημων κερκυραϊκών φιλαρμονικών.

Ύστερα από τη φετινή τους εμφάνιση στο δημοφιλές Eurosonic festival της Ολλανδίας και  το Τhe Finsbury του Λονδίνου, οι Electric Litany έρχονται να μας επισκεφτούν το Νοέμβριο και τους αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον.

Την συναυλία ανοίγουν οι B-sides, με ένα δυναμικό live μετά από πολύ καιρό στην Πάτρα!
Οι πόρτες ανοίγουν στις 8:30

Οι Εlectric Litany είναι:

Αλέξανδρος Μίαρης (φωνή, κιθάρες, πιάνο, synths, τσέλο), Richard Simic (ντράμς, κρουστά), Παύλος Μαυρομματάκης (μπάσο), Benjamin Prince (synths).

Παραγωγή: Μenta Αrt Εvents

Προπώληση εισιτηρίων: 12 ευρώ προπώληση / 14 ευρώ  πόρτα

Discover, Music Station, Γωνιά του Βιβλίου, Ηχότοπος, Διηχο, Ευοι-Ευάν, Λιθογραφείον

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon