Νέος Δίσκος και Συναυλίες στην Ελλάδα για τους Allah Las

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις του σισκογραφικού 2012 ήταν το ντεμπούτο των Allah Las. Πλέον το συγκρότημα έχει έτοιμο το δεύτερο δίσκο του, που θα ονομάζεται Worship The Sun. Ηλιόλουστη κιθαριστική pop, με surf και 60ς αναφορές είναι το δροσιστικό coctail που μας σερβίρει η μπάντα από τη Καλιφόρνια. Πέρυσι η μπάντα είχε επισκεφτεί για πρώτη φορά τη χώρα μας για συναυλίες, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά και εισπράττοντας πολύ θετικά vibes από το πολυάριθμο κοινό που τους παρακολούθησε σε όλες τις πόλεις που έπαιξαν. Οπότε τι πιο λογικό να συμπεριλάβουν τη χώρα μας στη νέα τους ευρωπαϊκή περιδεία. Δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα 1/11 (Fuzz Club), 30/10 (Principal) αντίστοιχα. Άρα το καλοκαιρινό feeling θα διαρκέσει ως και τα μέσα του Φθινοπώρου.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon