Βαλίτσα διακοπών

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Ήρθε το καλοκαίρι και δυο μέρες πριν φύγετε για διακοπές αντιμετωπίζετε το αιώνιο πρόβλημα. Δεν ξέρετε τι να πρωτοπάρετε! Το παν είναι η οργάνωση και η απλότητα. Μην μπαίνετε στο τρυπάκι του να πάρω τα πάντα γιατί ποτέ δεν ξέρω τι θα μου χρειαστεί.

5 μικρά βήματα θα σας βοηθήσουν για να μην ξεχάσετε τίποτα, αλλά και για να μην χρειαστείτε μεταφορική για να πάτε διακοπές.

1.    ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ. Προσώπου, σώματος οπωσδήποτε. Ο ήλιος είναι επικίνδυνος και δεν χρειάζεται να παίζουμε παιχνίδια μαζί του.
2.    ΚΑΠΕΛΟ. Φυσικά ισχύουν τα ίδια με τα παραπάνω, αλλά δεν θα θέλατε να είστε στη μέση των διακοπών σας με ηλίαση και ζαλάδες. Αν δεν είστε φαν των καπέλων μπορείτε να το αντικαταστήσετε με ένα μαντίλι της προτίμησής σας.
3.    ΦΟΡΕΜΑΤΑ. Προτιμήστε φορέματα και ολόσωμες φόρμες. Είναι ένα κομμάτι και πιάνει συνήθως λιγότερο χώρο στη βαλίτσα.
4.   ΠΕΔΙΛΑ. Κάντε σωστή επιλογή των παπουτσιών που θα πάρετε μαζί σας, μιας και δεν χρειάζεστε ένα ζευγάρι παπούτσια για κάθε μέρα. Αν σκοπεύετε να επισκεφτείτε κάποιο νησί, φροντίστε να μην πάρετε κάτι με τακούνι στιλέτο. Δεν τα σηκώνουν αυτά τα πλακόστρωτα.
5.   ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ. Ένα after sun, που θα σας κάνει να μην θέλετε να βάλετε άρωμα και ένα ελαφρό έως ανεπαίσθητο μακιγιάζ θα κρατήσει το πρόσωπό σας φρέσκο και την βαλίτσα σας άδεια, για να πάρετε και σουβενίρ πίσω!

Καλές διακοπές!

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon