"Μια σφαίρα στο κεφάλι": Απόηχος και φωτογραφίες της παρουσίασης

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Την Παρασκευή στο café Makina έγινε η παρουσίαση του πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα Σταμάτη Τζιώλα με το βιβλίο "Μία Σφαίρα στο Κεφάλι". Το βιβλίο προλογίστηκε από τον ίδιο τον συγγραφέα και τον καλό του φίλο Βασίλη Σμπήλια, τραγουδιστή και βασικού συνθέτη των Playground Noise. Η παρουσίαση έγινε σε χαλαρό κλίμα, βοηθούμενη και από την επιλογή των διοργανωτών να γίνει στο χώρο ενός cafe. Το κοινό άκουσε με προσοχή τις απόψεις των δύο ομιλητών, οι οποιοί αφού εισήγαγαν τους παρευρισκόμενους στο κλίμα του μυθιστορήματος, επεκτάθηκαν και σε γενικότερα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με αρκετή μουσική που επέλεξε η συντακτική ομάδα του Presspop. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΤΟ ΔΟΝΤΙ και πλέον βρίσκεται στα κεντρικά βιβλιοπωλεία. 

Φωτογραφίες: Αντρέας Λαμπρόπουλος

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon